Word Club van de Maand bij PSV Vrouwen!

Deel dit bericht via:

PSV Vrouwen en PSV Foundation werken intensief samen om het meisjes- en vrouwenvoetbal te promoten. Verenigingen uit de omgeving maken dit seizoen weer kans op een wedstrijdbezoek en voetbalclinic van speelsters. Geef jouw vereniging op als Club van de Maand!

Gratis clinic en wedstrijdbezoek

PSV Vrouwen en de PSV Foundation werken samen bij meerdere maatschappelijke projecten waaronder Club van de Maand. Dit initiatief wordt wegens succes komend seizoen voortgezet. Speelsters Nadia Coolen en Kirsten Koopmans zijn betrokken bij het project en zorgen ervoor dat iedere maand een amateurvereniging met meisjes- en vrouwenvoetbal in het zonnetje wordt gezet.

De Club van de Maand wordt beloond met een clinic door speelsters en een wedstrijdbezoek aan PSV Vrouwen.

Leden en vriendinnen enthousiasmeren

Onder leiding van Nadia Coolen en Kirsten Koopmans krijgen verenigingen een voetbalclinic voor meisjes op locatie. De training wordt gegeven voor alle voetballende jeugdleden (leeftijd 5 tot en met 13 jaar) in combinatie met vriendinnetjes die de leden mogen meebrengen. Op deze manier wil PSV Vrouwen jonge meiden enthousiasmeren om te blijven voetballen of eventueel aan te sluiten bij de vereniging.

Geef jouw vereniging op!

Wil jij jouw vereniging opgeven als Club van de Maand? Stuur je inzending met motivatie naar psvvrouwen@psv.nl en wie weet wordt jouw vereniging benaderd voor Club van de Maand!

© 2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?