Adverteren?

WAAROM ADVERTEREN OP AMATEURVOETBAL EINDHOVEN:
Amateurvoetbaleindhoven.nl is een actuele site voor alle amateurvoetbal in de regio Eindhoven, Helmond, De Kempen en omstreken. Wil je weten tegen wie je moet spelen? Of ben je benieuwd naar de stand? Op amateurvoetbaleindhoven.nl vind je alle officiële  programma's, standen en uitslagen.
Uniek: Uitslagen en bijgewerkte standen van alle klasses staan iedere zondag altijd rond de klok van 16.35 uur online. 

Het sterke punt van amateurvoetbaleindhoven.nl is dat buiten alle nieuwsfeiten, rangen en standen ook de aandacht wordt gegeven aan de clubs zelf. Alle clubs binnen onze regio kunnen al het belangrijke nieuws wat de club aangaat vermelden aan onze redactie. Ook komen er bij regelmaat een aantal rubrieken voorbij op onze site zoals: trainer in het nieuws, profiel van de week, in de spotlight, toppers van toen, langs de lijn, voorzitter aan het woord en diverse columns van bekende figuren binnen amateurvoetbal in onze regio. Daarnaast schenken we ook aandacht aan het zaalvoetbal en vrouwenvoetbal. 
Kortom: een actuele site waar de voetballiefhebbers iedere dag een groot leesplezier aan beleven.

BEREIK:
Amateurvoetbaleindhoven.nl heeft op dit moment een gemiddeld maandelijks bereik van meer dan 390.000 bezoeken en meer dan 1 miljoen pageviews. Deze aantallen blijven stijgen. Hierdoor is Amateurvoetbaleindhoven.nl het ideale platform om zeer gericht uw doelgroep te bereiken.

KOSTEN:

De kosten om te adverteren op amateurvoetbaleindhoven.nl zijn in verhouding met de bezoekersaantallen laag te noemen. Vanaf € 25,- per maand is uw advertentie zichtbaar in een bepaalde klasse op onze site.

MOGELIJKHEDEN:

Amateurvoetbaleindhoven.nl heeft een uitgebreid aantal advertentiemogelijkheden. Naast standaardposities als rectangles, full banners, zijn er nog talloze andere mogelijkheden. 

              De voordelen voor het adverteren op Amateurvoetbaleindhoven:

  • Internetreclame is de meest effectieve reclame (bewezen onderzoek NIPO)
  • Amateurvoetbaleindhoven is in bezit van 3 sterren, een erkenning voor de site waarbij gekeken word naar: aantrekkelijkheid, professionaliteit, gebruiksvriendelijkheid, en het aantal bezoekers van de website.
  • 24 uur per dag 7 dagen in de week is uw advertentie zichtbaar op de website.
  • Regionale site betekent voor uw bedrijf: directe doelgroep bereiken en benaderen.
  • Reikwijdte: Eindhoven, Helmond, De Kempen en omstreken in een straal van 50 km. 
  • Prijs/kwaliteit verhouding is hoog te noemen. Effectiviteit in adverteren komt volledig tot uiting op Amateurvoetbaleindhoven.nl
  • Mogelijkheid voor het plaatsen van een reclameboodschap in onze nieuwsbrief.
  • Plaatsing van gerenommeerde bedrijven.
  • Kortom alleen maar voordelen mocht u uw bedrijf meer in de markt willen zetten d.m.v. adverteren.   

Bel voor meer informatie en of een vrijblijvende afspraak naar: 06-53405000 / 06-55751545 of vul onderstaand formulier in.

{{ shortcode_formulier-adverteerders }}Pagina´s met overeenkomsten:

Berichten met overeenkomsten: