Naderende ontknoping 2e klasse D, 3e klasse C en D, met nog 4 wedstrijden te gaan

Deelacties:

De reguliere competitie loopt naar het einde. Met nog vier competitierondes voor de boeg gaan de komende weken de beslissingen vallen.

(Door Peter Bussers) Met de versterkte degradatieregeling breken voor veel ploegen spannende tijden aan. Wie wordt er kampioen? Wie gaan er de nacompetitie in en welke ploegen gaan degraderen. Hieronder een uitgebreid overzicht van de 2e klasse D, 3e Klasse C en 3e Klasse D. 

2e Klasse D

Kampioenschap
De strijd om het kampioenschap in de 2e Klasse D zal gaan tussen De Valk en Oirschot Vooruit. Met nog vier wedstrijden te gaan is het verschil tussen beide ploegen slechts één punt.

Op papier heeft koploper De Valk een wellicht makkelijker programma dan haar concurrent Oirschot Vooruit.

Oirschot Vooruit moet bv komende zondag op bezoek bij het uitstekend presterende SV Laar. De nummer drie, had even een mindere periode, maar heeft zich inmiddels weer goed weten te herpakken. Zo won SV Laar met maar liefst 0-6 bij Hilvaria, was het met 3-2 te sterk voor Bladella en won het afgelopen zondag knap bij RKSV Heeze (1-3). Tussendoor speelde het ook nog een halve finale van de beker waarin het met de kleinste cijfers verloor van vierdedivisionist UDI’19.

Oirschot Vooruit ontvangt daarna Brabantia en gaat vervolgens op bezoek bij degradant FC Eindhoven/AV. In de laatste wedstrijd krijgt Oirschot Vooruit misschien wel de grootste verrassing van het seizoen op bezoek, namelijk Reusel Sport. De geelzwarten staan momenteel vierde met slechts één punt achterstand op de nummer drie SV Laar. De nummer drie in de 2e Klasse D is hoe dan ook zeker van een nacompetitieplek.

Koploper De Valk zou dus misschien komende zondag al goede zaken kunnen doen in die strijd naar dat kampioenschap, wanneer concurrent Oirschot Vooruit punten zou verspelen bij de nummer drie. De Valk zelf zal dan wel haar thuiswedstrijd tegen ZSV in winst om moeten zetten. Normaliter moet dat geen probleem zijn als je de nummer zeven op bezoek krijgt. ZSV, die zes van haar laatste acht wedstrijden wist te winnen, is echter wel een ploeg die meedoet om de 3e Periode.

Na ZSV moet De Valk op bezoek bij de nummer twaalf Hilvaria dat tegen degradatie vecht. Vervolgens speelt de koploper nog thuis tegen Bladella, dat uit de laatste vijf wedstrijden nog maar één punt wist te pakken, en moet het op bezoek bij RKSV Heeze dat op vreemde bodem beter presteert dan op eigen veld.

Periodekampioenschap/nacompetitie voor promotie
De Valk won de 1e Periode en is dus al zeker van nacompetitievoetbal mocht het de titel niet pakken. Pakt De Valk wel de titel dan gaat de 1e Periode naar de hoogste op de ranglijst zonder periode.

In de 2e Periode is Oirschot Vooruit momenteel de koploper met 19 punten uit 8 wedstrijden. ZSV, dat nog niet veilig is ondanks de goede reeks, staat op één punt achterstand met wel een wedstrijd meer gespeeld. Reusel Sport staat op drie punten achterstand en SV Laar en RKSV Heeze op vier. Mocht ZSV komende zondag verliezen bij De Valk, dan is de kans klein dat het nog zal meedoen voor die 2e Periode. Hetzelfde geldt voor SV Laar mocht het haar duel verliezen van Oirschot Vooruit. Voor SV Laar zou een nederlaag overigens niet eens ongunstig hoeven te zijn. Pakt Oirschot Vooruit namelijk de 2e Periode dan is SV Laar ook haast zeker van de nacompetitie. Hetzelfde geldt voor Reusel Sport. De 3e Periode en de periode van de kampioen gaan namelijk naar de hoogste op de ranglijst zonder periode en dat zijn in dit geval SV Laar en Reusel Sport. Laar heeft momenteel negen punten meer dan de nummer vijf RKSV Heeze en Reusel Sport acht punten meer dan de ploeg uit Heeze.

Pakt Reusel Sport de 2e Periode dan gaan zeer waarschijnlijk Oirschot Vooruit of De Valk en SV Laar de nacompetitie in. Alleen als een andere ploeg dan Oirschot Vooruit, SV Laar of Reusel Sport de 2e Periode pakt dan zullen SV Laar en Reusel Sport gaan strijden om die laatste ticket voor de nacompetitie.

Nacompetitie voor degradatie/klassenbehoud
De eerste degradant in de 2e Klasse D is al bekend namelijk FC Eindhoven/AV. FC Eindhoven/AV kan op papier nog op gelijke hoogte komen met Wilhelmina’08 maar dan moet er wel een enorm wonder gebeuren. Voor FC Eindhoven/AV zou het de tweede degradatie op rij betekenen. Vorig seizoen degradeerde FC Eindhoven, met 18 punten uit 26 wedstrijden en een doelsaldo van 35 om 53, uit de 1e Klasse. Dit seizoen behaalde het tot dusverre 7 punten uit 20 wedstrijden en scoorde het slechts 22 keer en kreeg het maar liefst 81 doelpunten om de oren.

De tweede degradant zal uit het rijtje van Hilvaria, Wilhelmina’08, Brabantia of Geldrop gaan komen. Hilvaria heeft hierbij duidelijk de slechtste papieren. De ploeg uit Hilvarenbeek heeft namelijk, met één wedstrijd meer gespeeld, één punt minder dan de nummer elf Wilhelmina’08 en vier punten minder dan Geldrop en Brabantia. Daarbij wacht het ook nog een loodzwaar programma met wedstrijden tegen Reusel Sport (uit), De Valk en NWC (thuis). Hilvaria zal dus zeer waarschijnlijk de tweede degradant worden.

Dan blijven er nog drie nacompetitieplaatsen over. Op dit moment staan Wilhelmina’08 (19 uit 20), Brabantia (22 uit 20) en Geldrop (22 uit 20) op die plaatsen. De ploegen daarboven, de nummers zes tot en met acht zijn echter nog niet veilig. De huidige nummer acht Bladella heeft namelijk één wedstrijd meer gespeeld en ‘slechts’ vier punten meer dan Geldrop en Brabantia. De nummer zes en zeven, NWC en ZSV, staan er wat dat betreft een stuk beter voor met zeven punten voorsprong en een wedstrijd meer gespeeld.

Voor Wilhelmina’08 lijkt het dus een heel moeilijk verhaal te gaan worden om zich direct te handhaven. Wilhelmina’08 moet in de vier wedstrijden minimaal zeven punten goed maken en dan is het nog afhankelijk. Kansloos zijn ze echter nog niet want het team uit Weert speelt nog tegen de concurrenten Geldrop (28-4) en Brabantia (20-5) en krijgt ook nog degradant FC Eindhoven/AV (26-5) op bezoek. Wilhelmina’08 speelt verder nog de derby tegen SV Laar. Mocht Wilhelmina’08 het niet gaan redden dan blijven er nog twee plekken over. Van NWC,ZSV, Bladella, Geldrop en Brabantia heeft laatstgenoemde ploeg verreweg het zwaarste programma. Brabantia speelt nog wel tegen concurrent Wilhelmina’08 maar moet het verder nog opnemen tegen de nummer twee Oirschot Vooruit, de nummer drie SV Laar (beiden uit) en de nummer vijf RKSV Heeze.

Ook Bladella staat een pittig programma te wachten. De ploeg uit Bladel zal komende zondag af moeten rekenen met FC Eindhoven/AV want anders zou het zomaar eens slecht kunnen aflopen. Bladella moet in haar laatste twee wedstrijden namelijk tegen de nummer vier Reusel Sport en titelkandidaat De Valk.

NWC, ZSV en Geldrop spelen vooral nog wedstrijden tegen directe concurrenten. NWC moet nog op bezoek bij Hilvaria en Geldrop en ontvangt nog ZSV. ZSV daarentegen begint met een uitduel bij De Valk maar speelt daarna nog tegen NWC en Geldrop. Geldrop begint met een uitwedstrijd bij Wilhelmina’08, krijgt daarna NWC en SV Laar op bezoek en zal de competitie afsluiten met een uitduel bij ZSV.

Resterend programma

28 april

Brabantia-RKSV Heeze (2-1)
SV Laar-Oirschot Vooruit (1-3)
Wilhelmina’08-Geldrop (0-0)
De Valk-ZSV (1-0)
Reusel Sport-Hilvaria (2-0)
FC Eindhoven/AV-Bladella (1-4)

12 mei
Wilhelmina’08-SV Laar (3-4)
Oirschot Vooruit-Brabantia (4-1)
RKSV Heeze-FC Eindhoven/AV (1-1)
Bladella-Reusel Sport (3-1)
Hilvaria-De Valk (1-3)
Geldrop-NWC (0-0)

20 mei
Brabantia-Wilhelmina’08 (1-3)
NWC-ZSV (0-0)
De Valk-Bladella (3-1)
Reusel Sport-RKSV Heeze (1-0)
FC Eindhoven/AV-Oirschot Vooruit (1-5)
Geldrop-SV Laar (0-1)

26 mei
SV Laar-Brabantia (4-0)
Wilhelmina’08-FC Eindhoven/AV (2-1)
Oirschot Vooruit-Reusel Sport (0-2)
RKSV Heeze-De Valk (1-4)
Hilvaria-NWC (0-1)
ZSV-Geldrop (0-4)

Hieronder een uitgebreid overzicht van de 3e Klasse C

Kampioenschap
Met nog vier wedstrijden te gaan is het wel duidelijk welke ploegen gaan strijden om de titel in de 3e Klasse C, namelijk Stiphout Vooruit en Bruheze. Stiphout Vooruit is de huidige koploper met maar liefst 55 punten uit 22 wedstrijden. Concurrent Bruheze volgt op één punt. De nummer drie in de 3e Klasse C, Blerick staat, na twee nederlagen op rij, al op 14 punten van Stiphout Vooruit en is dus uitgeschakeld voor dat kampioenschap.

Op 17 maart jl dacht Stiphout Vooruit goede zaken te hebben gedaan na een 1-1 gelijkspel bij Blerick. Bruheze kwam op die dag namelijk ook niet verder dan een 1-1 gelijkspel bij de huidige nummer twaalf FCV Venlo.

Met een loodzwaar programma in het vooruitzicht voor Bruheze was er vervolgens de hoop bij de Stiphoutenaren dat het wellicht afstand zou kunnen nemen van haar grootste concurrent. Bruheze, dat een mindere periode kende (2-1 verlies bij Hegelsom, 1-1 bij FCV Venlo en nipte overwinning op SV United, rechtte echter haar rug op het juiste moment. Zo versloeg het o.a. de nummer vijf DSV met 4-0, wist het knap met 1-3 te winnen bij de nummer vier HVV Helmond (eerste wedstrijd 2-6 voor HVV Helmond) en pakte het afgelopen zondag in de slotfase de drie punten bij de nummer drie Blerick. Stiphout Vooruit bleef ook haar wedstrijden winnen, al ging het in de laatste twee wedstrijden vrij moeizaam, waardoor het verschil tussen beide ploegen minimaal is.

Komende zondag staat de absolute kraker, de topwedstrijd van het jaar, tussen Bruheze en Stiphout Vooruit op het programma. Het is een duel tussen de best presterende thuisploeg en de best presterende uitploeg. Het eerste duel, eerder dit jaar, eindigde in een 1-1 gelijkspel. Mocht Stiphout Vooruit winnen, dan komt het dus vier punten voor met nog drie wedstrijden te gaan. De kans op de titel is dan ook levensgroot. Maar ook bij een gelijkspel lijkt Stiphout Vooruit de favoriet voor dat kampioenschap. Stiphout Vooruit speelt dan nog twee thuiswedstrijden tegen nummer zeven Excellent en de nummer elf SV United. Verder moet het nog op bezoek bij de nummer acht ONDO.

Bruheze daarentegen speelt nog tegen de degradatiekandidaten MVC’19 en Melderslo. In het allerlaatste competitieduel moet Bruheze het nog gaan opnemen uit bij de nummer zes Sparta’18, dat slechts twee van haar elf thuiswedstrijden verloor. Het eerste duel tussen beiden eindigde in een 4-2 overwinning voor Bruheze.

Periodekampioenschap/nacompetitie voor promotie
Stiphout Vooruit is de winnaar van de 1e Periode en Bruheze de winnaar van de 2e Periode. Doordat beide ploegen dus een periode hebben, doen ze niet meer mee in de 3e periode. Hierdoor is de huidige nummer negen Hegelsom dus de koploper met 10 punten uit 5 wedstrijden. DSV volgt op slechts twee punten en de nummers vijf en zes, SV United en HVV Helmond, op drie punten.  Ook Panningen, Excellent en MVC’19 (allen 6 punten), zijn niet uitgeschakeld. Hegelsom, dat nog vecht voor rechtstreeks klassenbehoud, wacht een zwaar programma. Zo begint het met een uitduel bij de nummer voorlaatst Melderslo, dat slechts vier punten minder heeft dan Hegelsom. Vervolgens ontvangt het thuis de nummers vijf en zes DSV en Sparta’18 en sluit het de competitie af met een uitduel bij de nummer vier HVV Helmond.

DSV, dat uit slechts één van de tien wedstrijden wist te winnen, speelt nog drie uitwedstrijden. Zo moet het nog naar de nummers negen (Hegelsom), tien (Panningen)  en twaalf (FCV Venlo) en ontvangt het een concurrent in die 3e Periode HVV Helmond. Laatstgenoemde ploeg heeft een soortgelijk programma als DSV. HVV Helmond moet dus nog op bezoek bij DSV maar speelt verder nog tegen eveneens de nummer negen (Hegelsom), de nummer twaalf (FCV Venlo) en de nummer elf (SV United).

Mocht nu bv DSV de 3e periode pakken dan gaat deze dus de nacompetitie in tezamen met Stiphout Vooruit of Bruheze. De derde ploeg die de nacompetitie in gaat, en die de periode overneemt van Stiphout Vooruit of Bruheze, is dan de hoogste op de ranglijst zonder periode. Dat zou in dit geval Blerick of HVV Helmond worden.

Pakt HVV Helmond de 3e periode dan gaat Blerick, dat reeds negen punten meer heeft dan de nummer vijf DSV, ook de nacompetitie in. Pakt een andere ploeg dan DSV of HVV Helmond de 3e periode dan gaat de periode van Stiphout Vooruit of Bruheze naar Blerick of HVV Helmond. Blerick, dat nog tegen de nummers zeven, acht, elf en twaalf zal gaan spelen heeft momenteel één punt meer dan de Helmonders.

Nacompetitie voor degradatie/klassenbehoud
Er staan nog slechts vier wedstrijden op het programma, maar toch valt er nog nauwelijks iets te zeggen over welke ploegen zullen degraderen en welke ploegen de nacompetitie in moeten. Het is in ieder geval wel duidelijk dat er nog acht ploegen zullen moeten strijden voor klassenbehoud.

MVC’19, vorig seizoen nog tweedeklasser, heeft hierbij de slechtste papieren.  De nummer laatst behaalde tot nu toe slechts 17 punten uit 22 wedstrijden en heeft hiermee al vier punten minder dan de nummer voorlaatst Melderslo en vijf punten minder dan de nummer twaalf FCV Venlo. De ploeg uit Maashees heeft ook nog een pittig programma voor de boeg met uitwedstrijden tegen Excellent en Sparta’18. Thuis gaat MVC’19 het nog opnemen tegen Bruheze en concurrent ONDO. Het hoogste haalbare voor MVC’19 lijkt dan ook een nacompetitieticket voor klassenbehoud.

De huidige nummer elf SV United heeft misschien wel het zwaarste programma van allen. United ontvangt HVV Helmond, moet daarna op bezoek bij concurrent Panningen en speelt in haar laatste twee wedstrijden tegen titelkandidaat Stiphout Vooruit en de nummer drie Blerick. Ook de nummers zeven en acht, Excellent en ONDO, spelen nog tegen Stiphout Vooruit en Blerick. 

De huidige nummer twaalf FCV Venlo speelt o.a. nog tegen de nummers drie, vier en vijf Blerick, HVV Helmond en DSV. Volop spanning dus nog, waarbij de beslissingen waarschijnlijk pas zullen gaan vallen in de laatste speelronde.

Resterend programma
26 april

Sparta’18-MVC’19 (4-0)

28 april
Bruheze-Stiphout Vooruit (1-1)
Melderslo-Hegelsom (2-3)
FCV Venlo-DSV (0-3)
SV United-HVV Helmond (0-3)
ONDO-Panningen (2-1)
Excellent-Blerick (1-4)

12 mei
Melderslo-Sparta’18 (0-4)
MVC’19-Bruheze (1-2)
Stiphout Vooruit-Excellent (2-0)
Blerick-ONDO (0-0)
Panningen-SV United (1-4)
HVV Helmond-FCV Venlo (2-2)
Hegelsom-DSV (2-3)

20 mei
Bruheze-Melderslo (3-0)
DSV-HVV Helmond (1-2)
FCV Venlo-Panningen (0-2)
SV United-Blerick (1-3)
ONDO-Stiphout Vooruit (1-4)
Excellent-MVC’19 (1-1)
Hegelsom-Sparta’18 (1-3)

26 mei
Sparta’18-Bruheze (2-4)
Melderslo-Excellent (1-4)
MVC’19-ONDO (1-1)
Stiphout Vooruit-SV United (0-1)
Blerick-FCV Venlo (3-1)
Panningen-DSV (2-1)
HVV Helmond-Hegelsom (5-0)

Hieronder een uitgebreid overzicht van de 3e Klasse D

Kampioenschap
Net als in de 1e Klasse E is de kampioen in de 3e Klasse D bekend. SBC pakte afgelopen zondag de titel door in de slotfase op gelijke hoogte te komen met PSV/AV. Voor het team uit Son en Breugel was het het eerste kampioenschap sinds het seizoen 2012-2013. Ook toen werd SBC kampioen in de 3e Klasse en mocht het door naar de 2e Klasse.

SBC pakte toen het kampioenschap (ook in 3e Klasse), evenals in het seizoen 2007-2008, met 43 punten. SBC won destijds in beide seizoenen dertien keer, speelde viermaal gelijk en verloor vijfmaal. SBC scoorde toen respectievelijk 55 en 50 doelpunten in die 22 wedstrijden.

SBC wist tot nu toe reeds 54 punten te pakken uit 22 wedstrijden wat voor de oranje-zwarten een record is. Eén keer eerder behaalde SBC hetzelfde aantal punten maar toen na 26 wedstrijden. SBC won dit seizoen maar liefst zeventien van de 22 wedstrijden, speelde driemaal gelijk en verloor slechts tweemaal. Eveneens een record aantal overwinningen in een seizoen. SBC scoorde, mede door overwinningen op DBS (10-0) en Hoogeloon (8-2) ook al 64 keer.

Periodekampioenschap/nacompetitie voor promotie
SBC eindigde zowel in de 1e als 2e Periode bovenaan. Doordat SBC kampioen is geworden gaat de 1e Periode naar de hoogste op de reguliere ranglijst zonder periode. De 2e Periode werd een prooi voor Beerse Boys (SBC uitgesloten in 2e Periode vanwege winst in 1e Periode). De huidige nummer vier Beerse Boys gaat hierdoor hoe dan ook de nacompetitie in voor promotie naar de 2e Klasse.

In de 3e Periode is RPC de grote favoriet. RPC won maar liefst acht van de laatste negen wedstrijden en wist de eerste vijf in de 3e Periode te winnen. Het team uit Eindhoven heeft momenteel een voorsprong van vier punten op de nummer twee RKVVO, dat momenteel op een negende plaats (nacompetitieplek) staat, en reeds zes punten op de nummer vier in de 3e periode Acht.

Gelet op het komende programma en de huidige standenlijst zou RPC die vier punten niet meer weg mogen geven. Zo moet RPC nog op bezoek bij de huidige nummers negen en tien van de ranglijst, Hoogeloon en Vessem, en ontvangt het de nummers zeven en tien (Acht en RKVVO). De twee laatstgenoemde ploegen zijn overigens wel dus de concurrenten in die 3e Periode.

RPC zou over een kleine week al een grote stap kunnen zetten richting die periodewinst. Concurrent Acht wacht komende zondag namelijk een loodzwaar uitduel bij Beerse Boys. Twee dagen later neemt RPC het vervolgens thuis op tegen de andere concurrent RKVVO. Verliest Acht en pakt RPC de winst dan zou het verschil al oplopen naar zeven punten en is de periode nagenoeg binnen.

Zodoende zou dus de 2e Periode zijn voor Beerse Boys en de 3e Periode voor RPC. De periode van SBC gaat dan naar de hoogste op de ranglijst zonder periode en dat zou in dit geval Gestel zijn. Gestel heeft momenteel, met nog vier wedstrijden te spelen, vier punten voorsprong op Wilhelmina Boys, zeven punten op PSV/AV en negen op Acht. Je kunt dan eigenlijk ook wel stellen dat Wilhelmina Boys de enige concurrent is voor Gestel.

Het resterende programma lijkt er ook niet slecht uit te zien voor Gestel. Zo ontvangt de ploeg met de minste verliespunten thuis (8x winst, 1x gelijk, 1x verlies) nog de nummers zes,  twaalf en dertien (PSV/AV, Braakhuizen en Nijnsel) en moet het alleen nog op bezoek bij Beerse Boys. Laatstgenoemde ploeg presteert beter op vreemde bodem.

Wilhelmina Boys daarentegen krijgt sowieso nog kampioen SBC op bezoek. Net als Gestel speelt ook Wilhelmina Boys nog tegen PSV/AV en moet het op bezoek bij de vermoedelijke degradant Rood Wit V en tegen de huidige nummer elf DBS. Mocht bv Acht de periode pakken ipv RPC (RPC moet dan minimaal zes punten verspelen) dan is er nog niets aan de hand voor Gestel. Wint Gestel bv haar drie thuiswedstrijden dan is het hoe dan ook zeker van de nacompetitie omdat men dan ook boven RPC in de reguliere standenlijst zal eindigen.

Nacompetitie voor degradatie/klassenbehoud
Je kunt wel stellen dat de degradanten in de 3e Klasse D bekend zijn. Rood Wit V heeft slechts tien punten en staat reeds negen punten achter op de nummer twaalf Braakhuizen, dat wel een duel meer heeft gespeeld. De nummer voorlaatst Nijnsel heeft twaalf punten en staat dus op zeven punten. Morgen weten we de definitieve achterstand van de twee op Braakhuizen omdat Rood Wit V en Nijnsel dan het restant zullen uitspelen van de wedstrijd die bij 2-2 werd gestaakt. Rood Wit V stond op dat moment met nog ruim twintig minuten te spelen met negen op het veld.

Mocht Nijnsel het duel nog in winst om kunnen zetten dan zou het verschil met Braakhuizen terug worden gebracht tot vier punten. Braakhuizen lijkt op papier ook een iets zwaarder programma te hebben dan Nijnsel. Braakhuizen speelt thuis namelijk nog tegen Hoogeloon en Beerse Boys en moet op bezoek bij PSV/AV en Gestel. Nijnsel daarentegen ontvangt Vessem en Hoogeloon en zal nog afreizen naar Gestel en Acht. Maar of het allemaal genoeg zal zijn om degradatie af te wenden valt te bezien.

Welke ploegen gaan dan de nacompetitie in bij degradatie van Rood Wit V en Nijnsel? Braakhuizen lijkt kandidaat nummer één te zijn. Het team uit Geldrop staat namelijk al negen punten achter op de veilige negende plaats van Vessem, dat ook nog een duel minder heeft gespeeld. De nummer acht Hoogeloon heeft reeds tien punten meer. Een kansloze positie dus voor Braakhuizen, dat zal hopen op een gelijkspel bij Rood Wit V-Nijnsel.

Dan blijven er nog twee plekken over. Op dit moment staat RKVVO, dat dus nog kanshebber is in de 3e Periode, tiende met 25 punten. DBS is de nummer elf met 24 punten. De achterstand op de veilige negende plek van Vessem bedraagt momenteel  drie en vier punten. Vessem heeft wel een duel minder gespeeld.  De nummer acht Hoogeloon heeft vier en vijf punten meer. Het kan dus nog spannend gaan worden met een momenteel goed draaiend DBS en RKVVO, die beiden drie van de laatste vier wedstrijden wisten te winnen.

De vier ploegen spelen in de resterende wedstrijden sowieso nog tweemaal tegen een concurrent. Hoogeloon treft nog Nijnsel en Braakhuizen, Vessem speelt nog tegen DBS en Nijnsel, DBS nog tegen Vessem en RKVVO, RKVVO nog tegen DBS en Rood Wit V.

Kijkt men verder naar het resterende programma dan staan er voor Vessem en RKVVO nog zware wedstrijden op het programma tegen de nummers één en twee RPC en SBC en speelt Vessem ook nog tegen de nummer vier Beerse Boys. Spanning alom dus

Resterend programma

25 april
Beerse Boys-Acht (6-0)
DBS-Wilhelmina Boys (2-4)
Rood Wit V-Nijnsel (1-1)

28 april
Braakhuizen-Hoogeloon (3-3)
Gestel-PSV/AV (3-3)
SBC-Rood Wit V (4-1)

30 april
RPC-RKVVO (0-1)

2 mei
Nijnsel-Vessem (0-4)

4 mei
Vessem-Beerse Boys  (3-3)

12 mei
Gestel-Braakhuizen (2-2)
Hoogeloon-Beerse Boys (1-1)
Acht-Nijnsel (3-0)
Vessem-RPC (1-3)
RKVVO-DBS (1-3)
Wilhelmina Boys-SBC (1-2)
PSV/AV-Rood Wit V (3-2)

16 mei
Rood Wit V-Wilhelmina Boys (1-3)

20 mei
Beerse Boys-Gestel (3-1)
SBC-RKVVO (3-1)
DBS-Vessem (2-1)
RPC-Acht (1-2)
Nijnsel-Hoogeloon (0-3)
PSV/AV-Braakhuizen (2-2)

26 mei
Braakhuizen-Beerse Boys (1-7)
Gestel-Nijnsel (1-3)
Hoogeloon-RPC (2-3)
Acht-DBS (0-0)
Vessem-SBC (1-1)
RKVVO-Rood Wit V (1-1)
Wilhelmina Boys-PSV/AV (4-3)

© 2024 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?