PSV Vrouwen verzuimt te winnen

Deel dit bericht via:

De teller bleef steken op 3-3 waardoor PSV Vrouwen op afstand blijft staan van de top drie.

Vroege voorsprong

PSV Vrouwen startte uitstekend aan het duel en nam na vier minuten de leiding via aanvoerder Jeslynn Kuijpers. Kuijpers ontfutselde de Haagse verdediging de bal naar goed doorgaan van Kirsten Koopmans en werkte binnen, 1-0. ADO Den Haag kwam al snel terug in de wedstrijd via de gelijkmaker van Tieleman na een fout in de Eindhovense verdediging, 1-1. ADO Den Haag werd gevaarlijker en nam het initiatief tijdelijk over. Schoten van Jeslynn Kuijpers en Sisca Folkertsma waren de belangrijkste wapenfeiten van PSV Vrouwen. De ruststand bleef 1-1.

Drie goals niet genoeg

De wedstrijd bleef ook na rust een aantrekkelijk schouwspel voor het publiek. PSV Vrouwen pakte via Vanity Lewerissa, die haar goede vorm bevestigde sinds haar terugkeer, de voorsprong. De 2-1 stond nog niet op het scorebord of ADO Den Haag schoot van afstand de 2-2 achter Angela Christ. Na de gelijkmaker toonde PSV wilskracht en kwam het team wederom op voorsprong. Uit een vrije trap werkte Lucie Akkerman in de kluts binnen, 3-2. Voor coach Vuckovic een teken om een extra verdediger te brengen. Dit kon echter niet voorkomen dat Christ opnieuw werd geklopt van afstand, 3-3 via een knal van Jessie van Leeuwen. In de slotfase speelden beide ploegen voor de winst maar bleef een gelijkspel op het scorebord prijken. Door de 3-3 verzuimt PSV Vrouwen in te lopen op de drie in de Eredivisie Vrouwen.

Opstelling: Christ, van Schijndel, Mourmans, Akkerman, Sanders, Moorrees, Hendriks ('52 Lewerissa), Folkertsma, Koopmans ('65 Nouwen), Van de Wetering ('79 Raaijmakers), Kuijpers.

 

© 2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?