PSV Vrouwen gebrand op goed resultaat tegen Ajax

Deel dit bericht via:

PSV Vrouwen speelt vrijdag op De Herdgang tegen Ajax Vrouwen. De wedstrijd vormt een startsein van een reeks belangrijke wedstrijden voor PSV Vrouwen. Coach Vuckovic blikt vooruit op het treffen met de Amsterdamse koploper.

Klaar voor ontmoeting
Na twee nipte competitienederlagen (1-2 & 2-1) is het team van coach Vuckovic gebrand op een goed resultaat tegen Ajax met oog op de play-offs poule. De belangen worden door coach Vuckovic getemperd. ''PSV – Ajax is de start van een reeks finales met de play-offs en halve finale beker maar wij bereiden ons niet anders voor dan anders. Wij bekijken het van wedstrijd tot wedstrijd. Wij geloven in eigen kracht en kijken uit naar deze ontmoeting''. De coach kan vrijdag beschikken over een fitte selectie, buiten de langdurig geblesseerde Michelle Hendriks en Corine Peels.

Actie Energiedirect.nl
Over de extra activiteiten en promotie in samenwerking met hoofdsponsor energiedirect.nl wil de coach kwijt: ''Het is een mooi gebaar dat de hoofdsponsor het vrouwenvoetbal omarmt en deze topper zo aankleedt. Het laat zien dat de status van vrouwenvoetbal groeiende is. Het is nu aan ons om dat op het veld te laten zien.''

 (VIDEO) PSV Vrouwen zijn klaar voor Ajax. 

 

© 2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?