Bladella zoekt hoofdcoach JO15-1 en JO13-1

Ben jij die enthousiaste hoofdcoach die een nieuwe uitdaging zoekt? Dan bieden wij wat je zoekt! V.V. Bladella is met ingang van komend seizoen op zoek naar een hoofdcoach voor één van de teams JO15-1 of JO13-1. Deze teams komen momenteel uit in de hoofdklasse.

Wat kunnen wij jou bieden?
· Een gezellige en ambitieuze vereniging waar alle randvoorwaarden uitstekend ingevuld zijn.

· Enthousiaste assistenten in je trainersstaf die bovendien in het bezit zijn van het diploma KNVB Juniorentrainer en dus paraat staan voor vele uren ‘sparren’ met jou over hoe het team en de spelers zo goed mogelijk te begeleiden!

· Een cultuur om gezamenlijk onze jeugd met plezier zo goed mogelijk op te leiden.

· Een ervaren jeugdcoördinator die zich richt op de ontwikkeling van jou als coach zodat jij maximale mogelijkheden hebt om jezelf door te kunnen ontwikkelen.

· Uitstekende trainingsfaciliteiten met onder andere 2 kunstgrasvelden.

· Een marktconforme vergoeding, een kledingpakket en mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en/of bijscholingen binnen en buiten de vereniging.

Wat zoeken wij in jou als hoofdcoach?
Een ambitieuze en enthousiaste hoofdcoach met aantoonbare ervaring bij een vergelijkbaar jeugdteam (UEFA-C diploma is een pré), die:

· bereid is zich qua speelstijl en spelopvatting te committeren aan de voetbalvisie van V.V. Bladella.

· bereid is samen te werken met de bestaande technische staf/ begeleiding, de technische- en jeugdcommissie en andere coaches.

· de spelers op een positieve wijze coacht en begeleidt, waarbij zowel het team als het individu zich ontwikkelen en beter worden. Ontwikkeling en plezier in het voetbal is dus belangrijker dan prestatie… want dat volgt automatisch daarna!

· betrokken is bij de spelersgroep en de vereniging, ook na de trainingen en wedstrijden.

· V.V. Bladella positief uitdraagt, zowel op wedstrijddagen als in het contact met andere coaches en clubs. Hij/zij is op de hoogte van en handelt naar de gedragscodes die gelden binnen V.V. Bladella, waarbij respect voor elkaar voorop staat.

Heb jij interesse ?
Geïnteresseerde hoofdcoaches kunnen solliciteren via het mailadres technischbeleidjeugd@bladella.nl  t.a.v. Rob van de Put. Bij vragen of meer informatie kan er contact met Rob opgenomen worden via 06-12908542.

© 2022 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?