Mierlo Hout en DOSL in de running voor ‘Wedstrijd van je Leven’

Deelacties:

Stemmen kan t/m 11 mei

Persbericht ESPN

De droom van iedere amateurvoetbalclub: als een prof spelen in de Eredivisie. Eén dag in het jaar maken ESPN en de VriendenLoterij die droom voor één voetbalteam een beetje werkelijkheid met ‘De Wedstrijd van je Leven’. Tijdens dit evenement zijn de memorabele gebeurtenissen van het Nederlandse amateurvoetbal te zien op nationale televisie. Vijf Noord-Brabantse clubs maken kans op dit grote voetbalspeltakel: DOSL, Mierlo Hout, Nemelaer, Nulandia en RKDVC. 

Teams met de meeste stemmen en de meest originele acties om stemmen te werven maken kans op het finaleticket. Support jouw favoriete club en stem voor 12 mei via de website.

FC de Rebellen
Op zondag 12 mei wordt het winnende team bekendgemaakt in het tv-programma De Eretribune en op espn.nl. Zij spelen op 31 mei bij hun eigen voetbalvereniging tegen de oud-profs van FC de Rebellen. Dit team onder leiding van coach Theo Janssen bestaat uit ex-profs waaronder Royston Drenthe, Ali Boussaboun en Kika van Es. Bas Nijhuis is de scheidsrechter van dienst.

Volledig verzorgde wedstrijdregistratie live op ESPN
De wedstrijd wordt op Eredivisieniveau in beeld gebracht en live uitgezonden door ESPN, inclusief voor- en nabeschouwing met Aletha Leidelmeijer, interviews door Hans Kraay jr. en wedstrijdcommentaar van Koert Westerman.

Winnaar van ‘Wedstrijd van je Leven’ 2023

Voetbalclub VV Maasdijk was vorig jaar de winnaar van ‘Wedstrijd van je Leven’. Bart, initiatiefnemer namens VV Maasdijk 4: “We hebben alles uit de kast gehaald om stemmen te werven, van een mooie video en aandacht in lokale media tot de hulp van bekende Westlanders. Het is fantastisch dat we daarmee de winst hebben binnengesleept.”

De Wedstrijd van je Leven' wordt georganiseerd door ESPN en wordt mede mogelijk gemaakt door de VriendenLoterij, maatschappelijk partner van de Eredivisie en partner van ruim 3.700 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

 

© 2024 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


@MH
01 mei 20:07
Het 7e.
MH
01 mei 16:01
Weten jullie welk team van Mierlo-Hout?
Nemelaer
30 april 16:25
Allemaal stemmen op Nemelaer 7! Letssss gooo
Maestro
30 april 12:58
Stem op DOSL 35+ https://www.wedstrijdvanjeleven.nl/#/club/bbjc17i-t1386466383/
Valkman
30 april 12:45
Kom op valken stem op DOSL
Hein
30 april 11:57
Dosl 35+ stemmen