Erehaag voor Kees Mollen die stopt na imposante trainerscarrière

Deelacties:

Op Woensdagavond 8 mei 18:30 uur is het nog muisstil op sportpark de Groesbocht in Netersel, maar gaandeweg komen leden van V.V. Netersel, Spoordonkse Boys, V.V. Vessem, V.V. DEES, S.V. Tuldania, Knegselse Boys en V.V. Hoogeloon binnen gedruppeld.

Voorzitter Kees Waalen van V.V. Netersel is blij met deze mooie opkomst. Reden hiervan is dat dezelfde Kees Waalen het initiatief heeft genomen om Kees Mollen te verrassen met een geweldig afscheid als (gewezen) hoofdtrainer van de bovengenoemde clubs. Momenteel is Kees Mollen nog hoofdtrainer bij V.V. Netersel en speelt hij de komende weken de laatste twee wedstrijden met het vaandelteam van de club. Kees Walen heeft een delegatie van alle genoemde clubs uitgenodigd om een wedstrijdje te spelen tussen een combinatie elftal van Netersel tegen een combi elftal van oud-spelers van genoemde clubs waar Kees als hoofdtrainer heeft gediend.

Als Kees Mollen rond de klok van 19:00 uur samen met echtgenote Petra niets vermoedend komt aangefietst, is hij bijzonder verrast als ca. 250 aanwezigen vormde handenklappend een erehaagvoor Kees en Petra. Petra heeft dit afscheidsmoment voor Kees prima “stil” weten te houden. Kees Waalen neemt vervolgens het woord en geeft uitleg wat en waarom de reden is van deze avond. De wedstrijd waarbij Kees Mollen als trainer van het Kempische combi-team optreedt eindigt in een 4-2 winst voor het (jongere) elftal uit Netersel. Maar Kees Mollen geniet desondanks van de spelers die hij bij alle genoemde clubs onder zijn hoede heeft gehad.

Na de wedstrijd is er natuurlijk een gezellig samenzijn met de aanwezigen en wordt Kees door een afgevaardigde van zijn clubs nog eens bedankt voor zijn inzet als hoofdtrainer en ontvangt Kees de nodige bloemen en cadeau’s, waarbij hij ook van iedere club een verenigingssjaal ontvangt als herinnering aan de mooie jaren die hij als hoofdtrainer bij de diverse clubs heeft mee gemaakt. Hierna is het woord aan Kees, die alle aanwezigen bedankt voor deze mooie en onverwachte avond.

Terwijl op deze avond miljoenen mensen kijken naar de halve finale tussen Real Madrid en Bayern Munchen, zijn in een propvolle kantine van V.V. Netersel alle ogen gericht op Kees Mollen, die voor zijn imposante trainerscarrière in de Kempen, deze avond dik heeft verdiend.

© 2024 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Gert-jan damen
10 mei 18:50
Mooie carriere kees succes verder.
Rkvv Dommelen
10 mei 11:33
Kees, Een prachtige trainersloopbaan waar je trots op mag zijn en een heerlijk mens in de omgang. Hoop je toch nog rond de velden in de Kempen te zien.
Dolopvoetbal
09 mei 23:36
SIERAAD, voor het amateur, Kempen voetbal. Toevallig nog even gesproken kort geleden, Kees gaat het voetbal never nooit nie helemaal verlaten. Een boefje, maar wel een heerlijk boefje met een geweldig karakter. Heel veel geluk sowieso met je prachtig gezin Kees.
Peer 8
09 mei 23:20
Kees bedankt voor de mooie tijden in je roemruchte carrière.
John
09 mei 23:06
Kees thx. Het gaat je goed en geniet van je vrije tijd.
VV Knegselse Boys
09 mei 22:28
Kees Mollen bedankt voor je inzet in de periode 1997-2000 bij ons in Knegsel. Maar ook de gezelligheid in de jaren daarna als we elkaar samen nog tegen kwamen. Laat de Palm smaken en geef de foto maar een mooi plaatsje 😉 Ohja, en die keycoard is handig om je fietssleutel niet te verliezen. Kwam in onze periode regelmatig voor 😅 Kees Waalen en VV Netersel bedankt voor de organisatie. (P.s. die oranje shirtjes van Knegselse Boys 1 stond iedereen wel mooi 😇)
Vv Dees
09 mei 21:10
Bedankt Kees. Mooie mens en goede trainer
Bolle Jos!
09 mei 20:36
Mooie avond Kees! Groetjes bolle Jos
Jos
09 mei 20:34
Kees bedankt
Jan
09 mei 20:15
En wat een mooie panna op Niek Janssen. Niet slecht voor een degradatieploeg
Jan
09 mei 20:14
Kees, wat een mooie trainers carrière heb je gehad! Het was echt een top avond met alleen maar bekende mensen voor je!
Rick
09 mei 20:14
Kees, een hele mooie trainers carrière. En op deze foto viel het allemaal best wel mee