Eric van Rooij nieuwe hoofdtrainer RKSV Schijndel

Deelacties:

RKSV Schijndel heeft in Eric van Rooij een nieuwe hooftrainer gevonden. Van Rooij volgt hiermee Patrick Methorst op die na één seizoen de overstap maakt naar Oirschot Vooruit.

SV Budel
Van Rooij kreeg in oktober 2023 te horen dat zijn contract bij SV Budel niet werd verlengd. Ondanks de goede sportieve resultaten besloot de club om vast te houden aan het beleid om niet vaker dan één keer het contract van de hoofdtrainer te verlengen. Van Rooij werd afgelopen seizoen kampioen in de 4e klasse en staat nu met SV Budel op de tweede plaats in de 3e klasse B.

VV Asperen
Van Rooij vond al snel een nieuwe club. VV Asperen legde de Eindhovenaar vast voor komend seizoen. Maar van Rooij heeft zijn overeenkomst in april laten ontbinden. De reden is dat Van Rooij op zijn werk promotie heeft gemaakt en daardoor ook op zaterdag werkzaamheden moet uitvoeren. “Helaas heb ik Asperen moeten afzeggen vanwege mijn werk. Gelukkig heeft de club alle begrip getoond waardoor ik op zoek kon naar een club die op zondag speelt.” Nadat bekend werd dat Van Rooij niet aan de slag gaat bij de zaterdag vierdeklasser informeerde tweedeklasser RKSV Schijndel naar de diensten van Van Rooij. “na een aantal goede gespreken ben ik dit weekend rond gekomen met RKSV Schijndel. De club is enthousiast en heeft alles in werk gesteld om alles goed in kaart te brengen zodat ik komend seizoen op mijn eigen werkwijze kan starten als hoofdtrainer” aldus Van Rooij

Hieronder het persbericht van RKSV Schijndel
Erik van Rooij nieuwe hoofdtrainer van Schijndel/DE WIT

Met de 54-jarige Eindhovenaar Erik van Rooij heeft Schijndel/DE WIT voor het seizoen 2024-2025 een zeer ervaren en gepassioneerde trainer binnen gehaald. Erik is 26 jaar hoofdtrainer en na een voetbalcarrière bij o.a. de jeugd van PSV en UNA ging hij op jonge leeftijd aan de slag in het trainersvak. Deze weg liep o.a. via  VVV Venlo en EVV Eindhoven en tal van amateurvereningen in de regio (o.a. Den Dungen, De Valk en de laatste twee seizoenen SV Budel). Schijndel/DE WIT en Erik van Rooij zijn een verbintenis aangegaan voor één seizoen en hebben wederzijds de intentie uitgesproken om gedurende meerdere jaren samen te werken.

Met de aanstelling van Erik van Rooij als hoofdtrainer is de technische staf van het 1e elftal voor het nieuwe seizoen compleet. Kaj de Visser en Pierre Speeks gaan als assistent trainer fungeren en Brent Blummel als elftalleider. Rien van Drongelen blijft als verzorger een belangrijke steen bijdragen, wat tevens gezegd kan worden van Ton Schouten als assistent-scheidsrechter.

De Technische Commissie en het bestuur van Schijndel/DE WIT wensen Erik van Rooij en de complete technische staf veel succes in het nieuwe seizoen.

© 2024 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Richard van de Kerkhof
09 mei 7:25
Gefeliciteerd Erik en succes.
William Hoeymans
08 mei 13:52
Erik, gefeliciteerd bij deze mooie club RKSV schijndel. Heel veel succes komend seizoen.
Kampie
07 mei 15:13
Gefeliciteerd coach
Jack Adams
07 mei 7:14
Gefeliciteerd Erik en veel succes bij je nieuwe club
Noud van Buul
06 mei 19:24
Gefeliciteerd Erik; ik denk dat je het overal super goed gedaan hebt!
Patrick Meinhardt
06 mei 8:39
Proficiat Erik en heel veel succes.
Jeroen Vermaas
06 mei 0:31
Erik en Schijndel van harte gefeliciteerd met jullie sanenwerking. Veel succes, maar dat moet goed komen.
Mari van de Haterd
05 mei 22:42
Proficiat Erik, veel succes gewenst!
Supporters sv Budel
05 mei 22:27
Gefeliciteerd Erik, veel succes bij je nieuwe club Schijndel. Maar eerst nog de nacompetitie halen met Budel !!!
Karim
05 mei 22:22
Mooie club voor deze toch wel een succestrainer. Proficiat
Driekske
05 mei 20:46
Top trainer binnen gehaald, ik kom uit de Kempen had hem al op veel plaatsen voor gedragen!! Erik en Schijndel proficiat!!
Volger
05 mei 19:13
Gefeliciteerd Erik, Maar denk dat al bekend was 😀⚽️