Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
De Kruyff touringcars
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
bannerborrenbergs(top)1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Transferlijst. Overzicht bekend bij AVE (Update)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Speeldagenkalender 2017-2018 (Zuid I - II)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Tien vragen aan: Rudy Wetzel (Pusphaira)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jos Beerens loopt 4-Daagse voor goed doel

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

AVE avond gezellig en druk op nieuwe locatie (Update)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Totaaloverzicht nacompetitie prom./degr.

LEES MEER

logoBeterBike-Logo.png(adv).png
bannererbee(aanbieding10).png
bannersanidump(slider)2.jpg
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
bannertehgreatmatch(2).jpg
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
itelligence.jpg
bannermaasmakelaars.jpg
MCB Direct
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
bannerdekruyffhome(1).png
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

14 mei 2017 | 3e klasse D

Wilhelmina Boys - Nijnsel: 4-0


Topschutter Ruben Rodrigues loodst vaandelteam naar haar twintigste overwinning
Wilhelmina Boys sluit het voetbalseizoen volledig in stijl af

Er stond dit voetbalseizoen in de 3e klasse-D geen maat op het vaandelteam van v.v. Wilhelmina Boys, met liefst twintig overwinningen, twee gelijke spelen en slechts vier nederlagen was de hoofdmacht van de tricolores een duidelijke maat te groot voor alle overige verenigingen. Het totaal van liefst 62 wedstrijdpunten bleek bij de eindafrekening van het voetbaljaar voor de overige teams veel te hoog gegrepen.

Ook op de slotdag van de competitie werd het klassenverschil nog maar eens duidelijk, Nijnsel, de tegenstander in de laatste competitieronde, had nog ambities in de derde periode, maar met een 4-0 nederlaag kwam die opponent er nog genadig van af. Uiteindelijk heeft Dommelen de tweede plaats in de eindrangschikking voor zich opgeëist, maar dat is wel met een achterstand van maar liefst 17 wedstrijdpunten op de kampioen uit Best.

Niet alleen in de reguliere competitie werd de hoofdprijs binnen gehaald, het elftal van hoofdtrainer Jurgen Elbers wist zich nog enkele andere prijzen ten deel te laten vallen. In de Trompettercup, een alternatieve competitie van teams uit de Kampen-regio, heeft de hoofdmacht van de vereniging niet alleen de Supercup, als meest succesvolle elftal, voor zich opgeëist, ook viel de titel van topscoorder aan de vereniging ten deel en ook de minst gepasseerde keeper bleek aan het team uit Best besteed.

Sluitpost Tom Molenberg wist ook in de laatste competitiewedstrijd zijn doel, voor de vierde competitiewedstrijd op rij, schoon te houden. Daarnaast was aanvalsleider Ruben Rodrigues persoonlijk verantwoordelijk voor het vonnis van 4-0 dat over opponent Nijnsel werd uitgesproken. Zijn totaal van het seizoen kwam daarmee uit op 44 doelpunten, een astronomisch hoog aantal dat niet eerder in de analen van de vereniging, maar waarschijnlijk ook bij velen daarbuiten, is opgetekend.

In de beginopstelling van het elftal van Wilhelmina Boys kon deze wedstrijd geen plaats ingeruimd worden voor de geblesseerden Jan van Gerwen, Stef Vervloet en Stefan van Dam. Aanvoerder Bart Meeske was wel weer beschikbaar en hoofdtrainer Jurgen Elbers had voor deze wedstrijd ook een basisplaats voor Bas van der Heijden en Yoran Bouwmans in petto.

Vanaf de aftrap lieten de tricolores al direct blijken dat het elftal gemotiveerd was om ook deze laatste wedstrijd zich van de beste kant te laten zien, in no-time vielen er enkele goede mogelijkheden te noteren die echter nog zonder resultaat bleven. Nadat er bijna een half uur gespeeld was, kwam dat succes er toch, wie anders dan Ruben Rodrigues opende de score en dat lukte hem binnen tien minuten nog twee keer, een loepzuivere hattrick en een 3-0 ruststand tot gevolg.

In het tweede bedrijf, nadat alle kampioenen binnen de jeugdafdeling van v.v. Wilhelmina Boys in de pauze gehuldigd waren, was het spelbeeld niet veel anders, het spelletje speelde zich voornamelijk af op de helft van de tegenstander maar het publiek moest tot de laatste tien minuten geduld hebben alvorens er weer gejuich kon worden. Het was wederom Ruben Rodrigues die, nu met zijn 44e treffer van het seizoen, de eindstand bepaalde. Direct na de 4-0 werd Ruben met een daverend applaus een publiekswissel gegund, de goalgetter gaat volgend seizoen zijn kunsten vertonen bij hoofdklasser Gemert. Zijn plaats in het veld werd ingenomen door Max Lodewijks, een speler uit de juniorenafdeling van de vereniging.

Na het laatste fluitsignaal van de goed leidende scheidrechter Kaya waren vriend en vijand het erover eens dat niemand anders dan Wilhelmina Boys het seizoen in de derde klasse-D gedicteerd heeft en terecht met de hoofdprijs aan de haal is gegaan. Het einde van het succesvolle voetbalseizoen 2016/2017 was daar en dat slot werd op sportpark Naastenbest nog even gevierd. Er wordt nu al reikhalzend uitgekeken naar het Volgend seizoen als de tricolores hun kunsten in de 2e klasse mogen gaan vertonen.

Elftal van Wilhelmina Boys:
Tom Molenberg, Mike Smit, Lars Kuys, Kevin Gordon, Bart Meeske, John Termeer (Mahamed Oukadi), Michael Koning, Bas van der Heijden (Mike van de Wal), Yoran Bouwmans, Ruben Rodrigues (Max Lodewijks), Ossy Azeuini


©2017 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


logoBeterBike-Logo.png1.png
logomcbdirect.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
The Great Match.com
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannerspitters.jpg
bannerhypotheekvisie.jpg
banneritelligence.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannersanidump(home).png
De Kruyff touringcars
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
claessensvdrijt.jpg
logoballenkoning(home).png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg