Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
De Kruyff touringcars
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
bannerborrenbergs(top)1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Transferlijst. Overzicht bekend bij AVE (Update)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Speeldagenkalender 2017-2018 (Zuid I - II)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Tien vragen aan: Rudy Wetzel (Pusphaira)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jos Beerens loopt 4-Daagse voor goed doel

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

AVE avond gezellig en druk op nieuwe locatie (Update)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Totaaloverzicht nacompetitie prom./degr.

LEES MEER

logoBeterBike-Logo.png(adv).png
bannererbee(aanbieding10).png
bannersanidump(slider)2.jpg
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
bannertehgreatmatch(2).jpg
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
itelligence.jpg
bannermaasmakelaars.jpg
MCB Direct
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
bannerdekruyffhome(1).png
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

2 april 2017 | - Wedstrijd van de week 

Bergeijk en SBC schieten niks op met gelijkspel


Vóór de rust had SBC het karwei kunnen afmaken, maar in de tweede helft kwam de thuisclub verdiend op gelijke hoogte.

Na afloop van de wedstrijd tussen Bergeijk en SBC richtte de woede van enkele supporters zich op scheidsrechter Baars. De jonge leidsman was inderdaad kwistig met gele en rode kaarten, maar dit deed niks af aan het feit dat beide ploegen een povere partij afleverden. 
Er was zondag op sportpark De Bergerheide sprake van een heus degradatieduel. Een zogeheten zespuntenwedstrijd. Beide teams schoten dus niks op met de puntendeling. Bergeijk blijft laatste, met 16 punten uit 21, en de achterstand van SBC op de veilige tiende plek (PSV/av) blijft vijf punten. De Eindhovenaren speelden immers ook gelijk tegen Bladella. Raymond Koenraadt, trainer van SBC: 'Pffff... we hadden vandaag goede zaken kunnen doen, maar als je ziet hoe moeizaam we tot scoren komen. In 21 wedstrijden 22 doelpunten maken, is gewoon veel te weinig. We krijgen voldoende mogelijkheden, maar het is iedere keer net niet.'

Daarbij mochten de bezoekers niet klagen dat scheidsrechter Baars in de 2de minuut een treffer van Piet Michielse afkeurde vanwege buitenspel. 'Volgens mij werd de bal teruggetrokken', aldus Koenraadt. 'Daar kwamen we inderdaad goed weg. Maar in de tweede helft werd Rinse Wiekema ook een keer teruggefloten, waarbij het absoluut geen buitenspel was. Ach, zo'n dingen gebeuren. We moeten vooral naar onszelf kijken. Na de 0-1 (Joost van Heck rondde een prima actie van John Egelmeers simpel af, red.) hadden we moeten doordrukken. Dat gebeurde niet en na de rust laten we Bergeijk onnodig terugkomen.'
Koenraadt doelde onder meer op de enorme kans van aanvoerder Lars van Engelen, die in de 35ste minuut boven doelman Daan Bauhaus van Bergeijk uit torende, maar zijn kopbal net naast zag gaan. Aan de andere kant waren er ook kansen voor de blauwgele brigade van trainer Patrick Methorst, maar Samim Yusofi en Colin Bergmans hadden hun vizier niet goed afgesteld. Tot ongenoegen van de trainer, die met name Yosofi zijn acties te vaak zag doordrijven. De behendige buitenspeler leidde hierdoor vaak balverlies en hielp diverse kansrijke aanvallen om zeep.
Strafschop
Na de 0-1 ruststand ging Bergeijk in de tweede helft op jacht naar de gelijkmaker. Er viel weinig te beleven, totdat Baars in de 57ste minuut een duel in het strafschopgebied van SBC beoordeelde als een overtreding op Bart van Gerven. Bergeijk-aanvoerder Ruud Willems aanvaarde het cadeautje dankbaar en knalde de bal onhoudbaar voorbij doelman Peter Smulders. Er ontstond hierna een open wedstrijd, waarin Bergeijk weliswaar iets sterker was, maar waarin ook nauwelijks échte mogelijkheden vielen te noteren. Scheidsrechter Baars vestigde de aandacht op zich, door diverse gele kaarten te trekken, maar de meeste waren te billijken.
Waar SBC drie keer wisselde, liet Methorst zijn basiself de gehele wedstrijd staan. Niet onbegrijpelijk trouwens, want een blik op de bank van Bergeijk leerde dat daar alleen maar tieners zaten. In de slotfase maakte SBC de meeste aanspraak op de winst, maar doelpogingen van Rinse Wiekema, Sander van Kersbergen en Lars van Engelen gingen naast, over of waren een prooi voor de pas 17-jarige goalie van Bergeijk.
Opstellingen:

Bergeijk: 1. Daan Bauhaus, 2. Stijn Hoeks, 3. Rick van Zon, 4. Danny Kouwenhoven, 5. Ruud Willems, 6. Roy Veraa, 7. Colin Bergmans, 8. Bart van Gerven, 9. Gijs Jansen, 10. Piet Michielse, 11. Samim Yusofi.

SBC: 1. Peter Smulders, 2. Wouter Crijnen (19. Harm van Beek), 3. Marijn Koeter, 4. Joren Koeter, 6. Niek van Eerd (14. Reda Lechheb), 7. John Egelmeers, 8. Fitim Maloku, 9. Rinse Wiekema, 10. Lars van Engelen, 11. Joost van Heck (18. Sander van Kersbergen), 15. Marc van de Zanden.


©2017 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties

Wedstrijd van de week

Nieuwsarchief Wedstrijd van de week

Bergeijk en SBC schieten niks op met gelijkspel
(Door Willem-Jan Schampers)
logoBeterBike-Logo.png1.png
logomcbdirect.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
The Great Match.com
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannerspitters.jpg
bannerhypotheekvisie.jpg
banneritelligence.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannersanidump(home).png
De Kruyff touringcars
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
claessensvdrijt.jpg
logoballenkoning(home).png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg