Uitslagen 4e klasse G (zat). Jan van Arckel na overwinning op SV De Braak kampioen.

Jan van Arckel is na een 1-3  overwinning op concurrent SV De Braak kampioen geworden in de 4e klasse G (zaterdag).

SV De Braak had vandaag bij een overwinning de koppositie over kunnen nemen van Jan van Arckel. Helaas pakte het voor de ploeg van Patrick Meinhardt anders uit. De teleurstelling was groot na de wedstrijd bij de Helmonders gezien SV De Braak de hele wedstrjd de beste kansen kreeg.  Meinhardt: “we hadden voor rust met 3 of 4-0 voor moeten staan gezien de kansen die we kregen en we gaan de rust in met een 1-0 voorsprong”

Na rust kwam Jan van Arckel op gelijke hoogte. Daarna kreeg SV De Braak wat mogelijkheden, maar het was de koploper dat op voorsprong kwam, waarna Meihardt twee extra spitsen in het veld bracht. Maar ook met vijf aanvallers werd het doel van de tegenstander niet gevonden. Jan van Arckel bleef overeind en maakte vlak voor tijd aan alle illusies van SV De Braak een einde door 1-3 te scoren, waardoor de titel een feit is. "ondanks de teleurstelling ben ik trots op mijn ploeg. Ze hebben geknokt voor wat ze waard zijn, helaas zonder resultaat. We gaan ons nu richten op de nacompetitie" aldus Meinhardt.

Klik hier voor het verslag van deze wedstrijd.

PROGRAMMA 11 MEI, aanvang: 14.30 uur
 SV De Braak - Jan van Arckel: 1-3
 Rood Wit V - Vlijmense Boys: 1-7
 TSVV Merlijn - FC Tilburg: 6-2
  Willem II - SV TOP: 1-3
 Margriet - DBN'22: 8-2