Start 'week van de scheidsrechter'

Deel dit bericht via:

Amateurvoetbaleindhoven geeft al jarenlang aandacht aan de scheidsrechters binnen het amateurvoetbal in de regio.
We hebben al veel scheidsrechters voorbij zien komen op de site die zich hebben voorgesteld. Deze interviews zijn zeer goed ontvangen door de bezoekers van AVE. Met deze rubriek denken we dat de binding tussen scheidrechterS, voetballers, trainers en supporters versterkt. Wij zijn van mening dat scheidsrechters in het amateurvoetbal een belangrijke rol spelen en willen de scheidsrechters dan ook de aandacht geven die ze verdienen.
Ook dit seizoen zal er bij regelmaat een scheidsrechter worden geïnterviewd. Naast deze interviews zijn we ook gestart met het ‘talententraject scheidsrechters AVE’ waarin vier talentvolle scheidsrechters deelnemen. Ook met dit project proberen we meer jonge scheidsrechters te motiveren voor het amateurvoetbal.

Week van de scheidsrechter
Dit weekend start de ‘week van de scheidsrechter’ Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. De Week van de Scheidsrechter is van 5 tot en met 13 oktober 2019.

Tijdens deze week wil de KNVB zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten! Het bedanken van de scheidsrechters kan op veel verschillende manieren. In de Week van de Scheidsrechter willen natuurlijk zo veel mogelijk scheidsrechters in het zonnetje zetten.

Scheidsrechters bedankt!
In de Week van de Scheidsrechter ontvangen alle ruim 35.000 (assistent-)scheidsrechters vanuit de KNVB een persoonlijk, digitaal bedankje voor hun inzet. Uiteraard worden ook de verenigingen en voetballers opgeroepen om hun waardering uit te spreken richting de scheidsrechters. Want zonder de vele duizenden scheidsrechters is het niet mogelijk om ruim 1,2 miljoen voetballers (en hun supporters) ieder weekend van voetbal te laten genieten. Hierbij kun je denken aan een aardigheidje voor de scheidsrechter (verzorgd door beide teams. Laten we de scheidsrechters op deze manier de aandacht geven die ze verdienen.

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Wouter Engelkes
07 oktober 9:31
De grensrechter bestaat al een paar jaar niet meer, Mario. Zou jij moeten weten, ouwe grensjager! De week van de assistent-scheidsrechter valt in de zomerstop ;-)
Wij scheidsrechters waren bijzonder verheugd met het "persoonlijk, digitaal bedankje voor onze inzet". Echt tof, was een mooie mail. Tranen in mijn ogen…. Vervolgens werden we langs de lijn als vanouds verrot gescholden haha...
Mario van Erp
06 oktober 17:29
Wanneer is 'de week van de grensrechter'?