Koen van der Heijden en Rood Wit V per direct uit elkaar

Deel dit bericht via:

Persbericht Rood Wit V
'SV. Rood-Wit Veldhoven en onze hoofdtrainer Koen van der Heijden zijn overeengekomen om onze samenwerking per direct te beëindigen. Rood-Wit vindt het jammer dat ze deze keuze heeft moeten maken. Met een warme hand wensen we Koen veel  succes in zijn trainers carrière welke een vervolg zal krijgen bij Hilvaria.'

De club gaat zich beraden wie de taken gaat overnemen van Van derHeijden. Vooralsnog wil de club intern zoeken naar een gepaste oplossing. Na het persbericht dat beide partijen aan het einde van dit seizoen uit elkaar gaan kwam al direct het bericht dat Van der Heijden komend seizoen aan de slag gaat bij Hilvaria. 

In een interview met Van der Heijden op 19 november jl. gaf de trainer uit Eindhoven nog aan strijdvaardig te zijn en voldoende perspectief te zien binnen de club. 
 
'Koen van der Heijden blijft strijdvaardig'
(19 november 2019 6:47 Trainer in het nieuws) 

Rood Wit V. kent een desastreus begin van de competitie. De ploeg uit Veldhoven staat na acht gespeelde wedstrijden stevig op de laatste plaats met nul punten.  Acht wedstrijden geen punten pakken, betekent voor elke trainer hoofdbrekens........... Klik hier voor het volledige interview. 

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.