EFC strikt Edwin Slagboom als nieuwe hoofdtrainer

Deel dit bericht via:

EFC heeft Edwin Slagboom aangesteld als nieuwe hoofdtrainer voor het nieuwe seizoen. De 48-jarige Veldhovenaar is momenteel hoofdtrainer van Jong FC Eindhoven en is hij assitent-trainer bij het eerste elftal. Deze functies gaat hij komend seizoen combineren met hoofdtrainerschap van de eersteklasser.

Slagboom nam afgelopen zomer na vier jaar afscheid van tweedeklasser Marvilde om zich volledig te focussen op FC Eindhoven. Slagboom, die in het bezit is van het UEFA- A licentie, gaf begin dit jaar in een interview met Amateurvoetbaleindhoven al aan dat hij zeker zal terugkeren als trainer van een amateurclub. ‘Een ding weet ik eigenlijk wel zeker …. dat het afscheid in het amateurvoetbal voorlopig zal zijn en niet definitief.” Aan deze woorden komt nu de bevestiging.

Hieronder het persbericht EFC:
Edwin Slagboom is vanaf volgend seizoen (2021-2022) de nieuwe hoofdtrainer van v.v. E.F.C. Edwin is tot en met het seizoen 2019-2020 vier jaar lang hoofdtrainer geweest van Marvilde (1e en 2e klasse) waarbij hij in het laatste seizoen ook hoofdtrainer was van FC Eindhoven O19. Edwin maakt een snelle ontwikkeling door en in het huidige seizoen is hij overdag fulltime bezig met het hoofdtrainerschap van FC Eindhoven O21 en is hij assistent-trainer bij het 1e team van FC Eindhoven. Wij zijn blij dat Edwin zijn visie, kennis en inzet vanaf volgend seizoen ook kan laten zien bij onze vereniging en wij zijn ervan overtuigd dat wij samen een mooie toekomst tegemoet gaan.

Bestuur v.v. E.F.C. 

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Harry Bullens
06 januari 14:21
Heel veel succes Edwin bij onze mooie club.
John Vervloet
05 januari 21:26
Proficiat Edwin en heel veel succes
Jens Brekelmans
29 december 14:45
Welkom bij onze club Edwin!
Fred berendonk
29 december 14:22
Gefeliciteerd Ed
Marco van den Braken
29 december 12:48
Edje, gefeliciteerd met je nieuwe club. Mooi clubje...past goed bij je ambities
Ad nouwens
29 december 12:29
Proficiat [OBER]
Jeroen Vermaas
29 december 12:01
Van harte gefeliciteerd met je nieuwe club, heel veel succes. Mooi dat je nu beide kan combineren.