Zin in een potje voetballen op zaterdag bij Rust Roest?

Deel dit bericht via:

Geen zin om zondagochtend op tijd je bed uit te moeten om een voetbalwedstrijd te spelen? Dat hoeft ook helemaal niet! Bij c.v.v. Rust Roest in Eindhoven is het gewoon mogelijk om op zaterdagmiddag wedstrijden te spelen.

De gemoedelijke voetbalclub c.v.v. Rust Roest bestaat al meer dan 70 jaar en speelt haar wedstrijden op Sportpark De Hondsheuvels. Sinds een tijd bestaat de club uit alleen maar seniorenteams, momenteel zijn er drie elftallen. Er is ruimte voldoende om dit aantal te verhogen. Naast de wedstrijden op zaterdagmiddag, is er de mogelijkheid om onder begeleiding van een trainer te trainen op maandag- en donderdagavond.

IEDEREEN WELKOM
Dus heb jij zin om een potje te voetballen. dan ben je van harte welkom bij c.v.v. Rust Roest. Ook wanneer je nu bijvoorbeeld in de jeugd voetbalt en geen belang hebt bij wedstrijden op zondagochtend in de senioren. Ook zijn volledige elftallen welkom, zodoende kun je lekker met je eigen vrienden blijven spelen. Naast de prestaties op het veld, is de gezelligheid in de kantine ook erg belangrijk.

Mocht je interesse hebben, kijk op www.cvvrustroest.nl onder het kopje ‘word lid’ of stuur een mail naar bestuur@cvvrustroest.nl

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?