Zaterdag ontvangt Lommel SK in Croky Cup RAAL La Louvière

Deelacties:

Komende zaterdag wacht ons alweer een volgende thuiswedstrijd. We spelen tegen RAAL La Louvière in de Croky Cup!

GEEN TIJD VOOR ONTGOOCHELING!
Alhoewel heel het stadion gisteren de bal er een aantal keren zag binnenvallen, slaagden onze jongens er toch niet in om te kunnen scoren. Goede combinaties en kansen bij de vleet maar alle ooh's en jaa's ten spijt, scoren lukte wonderwel niet gisterenavond.

We blijven niet bij de pakken zitten en iedereen bij de club kijkt al uit naar opnieuw twee thuiswedstrijden. Startende met aankomende zaterdag tegen de 'Wolven' van La Louvière. De pot met eersteklassers wacht immers!

Voor de wedstrijd Lommel SK - RAAL La Louvière organiseren we in Treetops een Tapasnight! Een combinatie van warme en koude tapas worden aan jullie gepresenteerd aan een voordelig tarief van €99 per persoon. Inclusief die prijs zitten ook de wedstrijdtickets! Opgelet: dit aanbod valt niet binnen abonnementen/Full Hospitality Package. Er dient dus gereserveerd te worden als je er wil bij zijn!

RESERVEER JE PLAATSEN VOOR TAPASNIGHT!

 

LOMMEL SK - RWDM
Terwijl we in eerste instantie al uitkijken naar de Cupwedstrijd, hebben wij ook al verder vooruit gekeken. Voor het eerst zullen onze jongens op zaterdag 1 oktober om 16:00 aftrappen voor de wedstrijd tegen RWDM. Voor die wedstrijd openen al onze hospitality bars om 15:00. De Full Hospitality Partners zullen het diner geserveerd krijgen na de wedstrijd, vanaf 18:00! Aansluitend voorzien wij muzikaal entertainment in Treetops! Noteer het alvast in je agenda en geniet mee van een Soirée Bruxelloise.

GET YOUR TICKETS!
Wil jij reguliere tickets aankopen voor de wedstrijd tegen RAAL La Louvière of tegen RWDM?
Surf naar https://tickets.lommelsk.be/ en koop nu al je tickets!
#oneteam #onelommel

© 2022 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?