Wim van den Broek treedt af als directeur van FC Eindhoven

Deel dit bericht via:

Met ingang van 24 maart a.s. treedt Wim van den Broek in goed overleg met de RvC terug als algemeen directeur van FC Eindhoven.

Begin van dit jaar heeft FC Eindhoven een nieuw masterplan voor de komende 5 jaar gepresenteerd. De uitvoering, het tempo en continuïteit daarvan vragen in deze fase om een bestuurder met een meer commerciële achtergrond, reden waarom we onvermijdelijk op zoek moeten naar een directeur met een ander profiel.

We betreuren ten zeerste dat er weer een bestuurswisseling plaats vindt, maar denken hiermee naar de toekomst snellere stappen voorwaarts te kunnen maken. We bedanken Wim uiteraard voor zijn inzet in de afgelopen maanden en wensen hem heel veel succes in de toekomst.  

Justin Goetzee vervanger op interim basis
Zijn plaats zal met onmiddellijke ingang op interim basis worden overgenomen door Justin Goetzee (46), afkomstig uit Teteringen en geen onbekende in de regio Eindhoven. Justin is een ervaren en in het betaald voetbal bekende bestuurder, die in het verleden o.a. bij NAC, ADO Den Haag, RKC en PSV gewerkt heeft, veelal in eindverantwoordelijke en commerciële functies. Hij zal tot medio augustus aan de club verbonden zijn, met als speciale taak een solide opzet en uitwerking van het masterplan op te leveren.

In de tussentijd gaat FC Eindhoven op basis van een nieuw functieprofiel in alle rust op zoek naar een definitieve en passende invulling van deze cruciale functie.

Zodra de Corona omstandigheden het toelaten, zullen we onze sponsors, supporters en andere belanghebbenden over deze wijzigingen persoonlijk nader informeren.

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Goldfinger
23 maart 21:33
Mis beetje visie, deze man is juli 2019 aangesteld en moet nu alweer plaats maken omdat hij niet in toekomstige plannen past?