Welkom op de nieuwe site van Amateurvoetbaleindhoven

Deel dit bericht via:

Na ruim drie jaar is de website van Amateurvoetbaleindhoven vernieuwd en is AVE een nieuwe samenwerking aan gegaan met Erik Diks Advies & Creatie uit Eindhoven.
Wegens de hoge bezoekersaantallen en het vele dataverkeer was AVE toe aan een nieuwe website. Met name om de snelheid van de site te waarborgen. Het afgelopen seizoen hadden we vaak te maken met overbelasting van de website, met name op de zondagen.  Om de site bereikbaar te houden, hebben we behoorlijk wat extra kosten gemaakt. Met de ingebruikname van de nieuwe website en een grote dedicated server, zijn we er van overtuigd dat deze problemen niet meer voorkomen.

Ontwerp
Onze nieuwe webontwikkelaar Erik Diks heeft de website gerealiseerd. Na maanden intensief overleg, is dit het resultaat geworden. Wij als redactie zijn zeer tevreden over de samenwerking met Erik Diks en het uiteindelijke ontwerp van de website. De website is in een moderner jasje gestoken, heeft nóg meer uitstraling gekregen en past beter bij de huidige tijd. Daarnaast hebben we het navigeren op de site zoveel mogelijk intact proberen te houden.

Uitslagen en standen
Het overzicht van de uitslagen en standenlijsten is vernieuwd. Duidelijker en overzichtelijker.  In de klassen staan het wedstrijdprogramma/uitslagen, standenlijst, programma volgende week en de periodes weergegeven. Daarnaast is ook het hele jaarprogramma zichtbaar. Het totaaloverzicht van alle uitslagen in het nieuwsbericht geeft een duidelijke weergave aan.
We gaan ook dit seizoen weer ons best te doen om alle uitslagen vóór de klok van 16.45 uur online te hebben.

Vragen
We wensen alle bezoekers van Amateurvoetbaleindhoven veel leesplezier op de nieuwe site. Voor vragen kunt u een mail sturen naar info@amateurvoetbaleindhoven.nl of plaats een reactie in het reactieformulier onder dit bericht.

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Zwavel
23 september 0:12
Ziet er goed uit Raaijke. Klasse gedaan!
Ramond
22 september 21:42
AVE het ziet er geweldig uit de nieuwe site.
Willem-Jan Schampers
20 september 10:46
We hebben er weer zin in!