Walter van Ommeren verlengt contract bij sv Budel

Deel dit bericht via:

Persbericht SV Budel
SV Budel heeft het contract van hoofdtrainer Walter van Ommeren met één seizoen verlengd. De 46-jarige oefenmeester is bezig aan zijn tweede seizoen bij sv Budel en blijft door de contractverlenging hoofdtrainer tot medio 2021. ‘We zijn blij dat Walter net zo enthousiast is over sv Budel als dat wij dat zijn over Walter. Zijn contractverlenging is een bekroning op een prachtige week voor onze vereniging’, aldus voorzitter Jack Beckers.

Jack Beckers doelt daarbij op de behaalde periodetitel van afgelopen zondag. Walter van Ommeren wist samen met zijn selectie de eerste prijs van het seizoen te bemachtigen in de 3e klasse D. Dankzij deze periodetitel mag de selectie aan het eind van het seizoen in de nacompetitie gaan strijden voor een plek in de 2e klasse. ‘We zien de selectie nog altijd groeien aan de hand van Walter. Vandaar dat
we, na overleg met de spelersraad, besloten hebben om zijn aflopende contract te verlengen’, aldus Rob Bergmans van de technische commissie.

Ook Walter van Ommeren zelf is erg enthousiast over zijn verlengde contract. ‘sv Budel is een geweldige en hechte vereniging met veel vrijwilligers die alles mogelijk maken op het sportpark. Dat is iets om heel trots op te zijn. Daarnaast werk ik met een talentvolle en gedreven selectie. Het klikt ook in de staf heel goed, iedereen draagt zijn steentje bij. Ik heb het enorm naar mijn zin bij sv Budel en
heb daarom mijn contract verlengd.’

In de winterperiode zal ook gesproken worden met de rest van de technische- en medische staf van sv Budel over hun toekomstplannen in het seizoen 2020-2021. De technische commissie van sv Budel hoopt zo snel mogelijk de volledige staf te presenteren om goed voorbereid het nieuwe seizoen te starten.

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


RKVVO
16 november 11:09
Walter, gefeliciteerd met je verlenging en maak er nog iets moois van in het resterende seizoen.