VV Terlo zoekt hoofdtrainer. Brabantia zoekt speelsters en begeleiders vrouwenvoetbal.

Deel dit bericht via:

VV Terlo zoekt hoofdtrainer selectie
VV Terlo uit Bergeijk is voor de selectie elftallen (1 en 2) op zoek naar een enthousiaste hoofdtrainer die de ambities van de club mede gestalte wil geven. Onze club is een vaste sportieve waarde binnen de Loose gemeenschap en met een bloeiende jeugdafdeling (jongens en meiden) is de vereniging ook van grote sociale waarde.

De huidige selectie bestaat uit een mix van jeugdige talenten en ervaren spelers die als team de ambitie hebben om zich verder te ontwikkelen om zo binnen afzienbare termijn mee te strijden om ereplaatsen. De hoofdtrainer draagt zorg voor inpassing van de talenten uit de jeugd in de selectie.

VV Terlo verwacht dat de hoofdtrainer van de selectie, in samenwerking met de hele technische staf, met visie, inzet en enthousiasme de selectie op een hoger sportief niveau weet te brengen en hij mag daarbij rekenen op de materiële en immateriële steun van de vereniging. Klik hier voor een eerste indruk van vv Terlo.

Bent u geïnteresseerd, dan verzoeken wij om een mail met uw sollicitatie te sturen naar: tc@terlo.nl

Brabantia zoekt speelsters en begeleiders vrouwenvoetbal.
'Brabantia neemt volgende stap met vrouwen- en meidenvoetbal'
Door de gestegen belangstelling van het vrouwen- en meidenvoetbal in Nederland en dus ook in onze regio, willen wij meiden/vrouwen de kans bieden om bij ons te komen voetballen. Ben jij enthousiast, sportief en hou je van een uitdaging meld je dan aan voor een proeftraining.

Op dit moment zijn er twee vrouwenteams actief in de zaal en op het veld voetballen diverse meisjes in de jeugdcompetitie voor jongens. Wij willen graag dat meiden en vrouwen hun voetbalambities op een vakkundige maar vooral plezierige manier kunnen waarmaken vanaf mini’s tot aan veteranen.

Vanaf het komende seizoen gaan we starten met minimaal een seniorenteam en als voorkeur twee meidenteams (MO17-MO19). Voor deze teams zijn we nu op zoek naar speelsters en begeleiders die graag bij vvBrabantia aan de slag willen gaan.

Klik hier voor meer informatie over vrouwen- en meidenvoetbal en proeftrainingen.

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?