VV Hapert en Tom van der Steen per direct uit elkaar

Deelacties:

De samenwerking tussen hoofdtrainer Tom van der Steen en VV Hapert is per direct beëindigt.

Persbericht Hapert
Vv Hapert heeft deze week afscheid genomen van trainer Tom van den Steen (43) die aan zijn eerste seizoen bezig was bij de club. De belangrijkste reden is dat er geen chemie meer was tussen de spelersgroep en de trainer en dat er daardoor geen vertrouwen meer was om tot een goed einde van dit seizoen te komen. De tegenvallende resultaten (vv Hapert staat laatste in de derde klasse D) worden hem minder aangerekend want het was binnen de club algemeen bekend dat het een moeilijk seizoen zou gaan worden.

Tot eind van het seizoen zal Herbert de Krom optreden als tijdelijk trainer/coach . De Krom was al eerder werkzaam als hoofdtrainer bij vv Hapert. Voor volgend seizoen was er reeds een nieuwe trainer aangesteld in de persoon van Salim Zeroual.

 

 

© 2023 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Reactie
18 maart 20:06
Zullen we iedereen in hun waarde laten , speculeren heeft geen zin . Soms lopen dingen anders dan gepland . Zowel Tom als vv Hapert hebben naar eer en geweten gehandeld .
Reactie van neutrale
17 maart 20:19
Daar is een leesbril voor, dus die is er wijsneus! Geen chemie en geen vertrouwen, maar staat niet los van resultaten, ondanks de woorden “ wordt minder aangerekend” , komen op hetzelfde neer. Maar gelukkig mag jij er van vinden wat jij wil en ik wat ik wil……
reactie op neutrale
17 maart 9:03
Is er niet gewoon een bril zodat je kan lezen dat er niet op de prestaties is afgerekend maar op andere ontbrekende zaken om tot fijne, respectvolle samenwerking tussen trainer en groep te komen. Dus als je niet weet wat de feiten zijn, heeft het geen zin om te reageren.............maar goed het is weer zo'n gevalletje social media. Ad hoc wat reageren op iets waar geen weet van is.
Neutrale
16 maart 20:40
Is het niet gewoon gebrek aan kwaliteit en dus een klasse te hoog gegrepen!
Twan
16 maart 8:17
Tom succes in je toekomstige coach-carrière Herbert succes voor de rest van het seizoen en breng de zjoem er weer in!!!!!