Voorzitter Patries Davits (FC Eindhoven/AV) legt functie neer

Deel dit bericht via:

Patries Davits is per direct afgetreden als voorzitter van FC Eindhoven/AV. Na ruim vijf seizoenen moet zij noodgedwongen - door gezondheidsproblemen - haar taken neerleggen. Inmiddels heeft Michael Blankenstein de rol van ad-Interim voorzitter op zich genomen. FC Eindhoven/AV hoopt op een later tijdstip op gepaste wijze afscheid te kunnen nemen van Davits.

Onderstaand een persoonlijk bericht van Patries Davits:

Beste leden, trainers, begeleiders, vrijwilligers, ouders en overige betrokkenen,

Door de huidige coronacrisis, waarin wij ons allen bevinden, is het niet mogelijk om een ieder persoonlijk te woord te staan. Daarom moet ik via deze weg, jammer genoeg, jullie bekend maken dat ik per heden gestopt ben als voorzitter van onze mooie vereniging. Door mijn huidige gezondheid, die de afgelopen maanden aanzienlijk is verslechterd, heb ik na lang denken en in goed overleg de knoop doorgehakt. Het is voor mij helaas niet langer haalbaar om te voldoen aan alle taken die het voorzitterschap behoeft.

Ik betreur mijn besluit dan ook zeer. Ik kijk terug op ruim vijf jaar, waarin ik altijd  vooral met veel plezier en toewijding mezelf in heb mogen zetten binnen de vereniging. De energie om dit te doen is er nu niet meer en heb deze nu hard nodig om te kunnen herstellen. Desondanks wil ik jullie allemaal enorm bedanken voor de afgelopen jaren. Ik heb over het algemeen, heel fijn mogen samenwerken met jullie. Ik wens jullie allen een blijvende, goede gezondheid, en dat jullie vooral snel weer als vanouds een goede pot voetbal mogen spelen. Om aansluitend de overwinning in de kantine te vieren!

 

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Marc Post
29 maart 16:36
Hallo Patries,
Vervelend dat je je hobby/passie (voorlopig) moet beƫindigen. Sterkte, en succes met je medisch herstel. Hopelijk op termijn weer fit, en "werkzaam" in het amateurvoetbal, in welke vorm dan ook.
Gr. Marc.
Cees Mels voorzitter RKVVO
17 maart 22:00
Beste Patries
Sterkte met je gezondheid en hopelijk een goed herstel