Voetbalseizoen 2020-2021: één om snel te vergeten…

Deelacties:

Het seizoen 2020-2021 is, nu de transferperiode voorbij is, ten einde. We hebben in dit seizoen slechts vier competitierondes mogen spelen en we liggen al vanaf medio oktober 2020 stil. In deze periode is er veel te doen geweest omtrent de competitie. Eerst was er de hoop dat we op 1 januari alsnog een doorstart konden maken en later werd 1 maart als streefdatum gepland. Beide data konden de prullenbak in en medio april werd besloten dat de competitie definitief niet werd uitgespeeld.  Daarna kwam de KNVB met de optie voor de Regiocup.  Maar ook deze opzet werd definitief geschrapt.

Ondanks de voetballoze periode hebben we als redactie de website actueel kunnen houden. De komende weken gaan we ons voorbereiden op het seizoen 2021-2022 en hopelijk gaat dit gepaard met een vrije toegang tot het uitoefenen van de grootste amateursport van Nederland.  Weer op een normale kunnen trainen en competitiewedstrijden spelen… Dat is waar we met z’n allen naar snakken!

Komkommertijd
Er ligt voor de redactie van AVE nog voldoende werk klaar in de komende weken. We gaan de uitslagen- en standenlijsten klaarmaken voor het nieuwe seizoen. Want ook in 2021 en 2022 staan we klaar om de bezoekers elke zondag vóór 16.45 uur te voorzien van alle uitslagen en de bijgewerkte standen. 
Daarnaast zijn we druk doende om de voetbalkrant, die eind augustus uitkomt, te voorzien van mooie interviews en actuele informatie.

De komende weken is het nieuws rondom het amateurvoetbal waarschijnlijk miniem. Mocht er in deze periode iets interessants zijn te melden, dan komt dit uiteraard meteen op onze site. Daarnaast gaan we in deze zomerstop - zoals de afgelopen maanden - terugkijken op de meest gelezen en meest interessante interviews uit de geschiedenis van AVE.

We wensen iedereen een fijne vakantie toe en hopelijk zien we elkaar ‘in het normale’ weer in augustus op voetbalveld!

Tips
Heeft u tips en/of aanbevelingen ter verbetering van onze website? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@amateurvoetbaleindhoven.nl

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Martin K
28 juni 15:08
Jullie ook een fijne vakantie