Voetbalkranten AVE bij clubs op de mat

Deelacties:

In samenwerking met uitgeverij PressTige in Waalre, heeft Amateurvoetbaleindhoven weer een voetbalkrant gemaakt, die deze week bij alle amateurclubs in de regio in de kantines ligt. Er zijn drie verschillende edities: Eindhoven, Helmond en De Kempen. Trainers, spelers en bestuurders komen aan het woord en diverse verenigingen worden belicht.

Daarnaast is er in alle edities een uitgebreid interview te lezen met de oud-PSV'ers Erwin Koeman en Patrick Lodewijks, die na het WK in Qatar respectievelijk assistent-bondscoach en keeperstrainer van het Nederlands elftal worden. Zij spreken niet alleen over hun carrière in het betaald voetbal, maar ook over hun ervaringen met het amateurvoetbal.

Naast een aantal interessante redactionele bijdragen, vindt de lezer in elke editie ook een overzicht van alle selecties uit de regio. Wie speelt bij welke club, welke speler is er nieuw en welke spelers zijn vertrokken of gestopt?

De Voetbalkranten van AVE zijn gemaakt door Willem-Jan Schampers (Hela! - Redactie & Tekst), met medewerking van Thieu Vlemmix (UNA) en Erwin Raajjmakers (AVE).

 

© 2023 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Harry Aarts
25 september 19:20
Dank Willem -Jan , duidelijk , toch jammer
Willem-Jan Schampers
19 september 12:54

@Harry Aarts Omdat PressTige geen weekbladuitgeverij is. En wij een beheerder van een website. Jammer wellicht, maar het is niet anders. De drie verschillende kranten worden verspreid onder alle amateurvoetbalverenigingen in de betreffende regio’s.

Harry Aarts
18 september 23:39
Waarom niet een bijlage zoals vroeger bij het weekblad van jouw regio !!
Toon
18 september 16:41
@Fan, wil ik ook wel.
Fan
18 september 10:25
Zou graag de kranten thuis willen ontvangen. Kan dat tegen betaling?