Viering 90-jarig jubileum UNA op 7 en 8 november

Deel dit bericht via:

Ter gelegenheid van de viering van het 90-jarig bestaan van de vereniging organiseert UNA in november een tweetal activiteiten in de kantine van Sportpark Zeelst aan de Sportlaan.
Eerder dit jaar opende voorzitter Peter Smetsers op vrijdag 28 juni, onder tropische weersomstandigheden, het jubileumfeest en werd na toespraken van burgemeester Marcel Delhez en Eric van Schagen, directeur van hoofdsponsor Simac, de aftrap verricht van de Hoppenbrouwers Techniek 24-uurs voetbalmarathon. Zaterdag 29 juni startte met een ontbijt, beschikbaar gesteld door Jumbo Veldhoven en Verhoeven Bakkerij en vervolgens kon de jeugd zich uitleven op diverse spelonderdelen. Ter afsluiting zorgde DJ Jordy Graat ervoor dat de kenmerkende UNA sfeer en gezelligheid nog lang nadreunde in Zeelst.

Het jubileumweekend van juni krijgt een passend vervolg in november. Allereerst wordt op donderdag 7 november a.s., de datum waarop UNA exact 90 jaar bestaat, een voetbalquiz voor leden en sponsoren georganiseerd. Speciaal vanwege het jubileum krijgt de jaarlijks IQNA-quiz een UNA randje, waaronder de spelronde “Petje op, Petje af”. Deelnemers in koppelverband strijden vanaf 20.30 uur niet alleen om de eer, maar ook om een prachtige hoofdprijs: een voetbalreis voor twee personen, inclusief verblijf, naar Barcelona. Deze hoofdprijs is geschonken door de supportersvereniging UNA.

Vrijdag 8 november a.s. is er vanaf 19.00 uur een receptie voor genodigden en aansluitend start om 20.30 uur een borrel- / feestavond met medewerking van DJ Jorizzz. Deze avond is toegankelijk voor leden (vanaf 18 jaar) en sponsoren, maar ook oud leden van de vereniging zijn van harte welkom!

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?