Video uit de oude doos: Rúben Rodrigues (Wilhelmina Boys 2014)

Deelacties:

Amateurvoetbal was in het verleden ook actief met het opnemen van interviews voor de camera na afloop van de wedstrijd.
Er zijn tussen 2013 en 2016 meer dan 100 video-opnames en podcastopnames gemaakt met trainers en spelers uit het amateurvoetbal. We belichten de komende tijd de meest opmerkelijke en aansprekende opnames uit deze periode.

We gaan nu verder Rúben Rodrigues uit 2014. De toen 16-jarige aanvaller was in zijn eerste seizoen als basisspeler al de smaakmaker bij Wilhelmina Boys.

In 2017 maakte Rodrigues de overstap naar Gemert om vervolgens in het betaald voetbal terecht te komen. FC Den Bosch nam de talentvolle aanvaller op in haar selectie en na een goed seizoen bij FC Den Bosch kwam er interesse vanuit Engeland. Notts County nam de aanvaller in 2020 over van FC Den Bosch. Ook op het vierde niveau in Engeland liet Rodrigues zijn kwaliteiten zien. Dit leverde hem drie seizoenen later een transfer op naar Oxford United, uitkomend in League One.

In mei wist Oxford United te promoveren naar de Championship. In een volgepakt Wembley versloeg de club (met Rodrigues in de basis) Bolton Wanderers te verslaan met 2-0.

© 2024 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?