Video uit de oude doos. Interview Peter van Kemenade (VV ACHT 2015)

Deelacties:

Amateurvoetbaleindhoven was in het verleden ook actief met het opnemen van interviews voor de camera na afloop van de wedstrijd. Toen was Thomas Bakker nog werkzaam voor AVE. Inmiddels is hij een in het binnen- en buitenland bekende sportfotograaf, die werkt voor grote mediabedrijven in het land.

Er zijn tussen 2013 en 2016 meer dan honderd video-opnames en podcastopnames gemaakt met trainers en spelers uit het amateurvoetbal. We belichten de komende tijd de meest opmerkelijke en aansprekende opnames uit deze periode.

We starten met de kleurrijke Peter van Kemenade uit 2015, die destijds aan het roer stond als hoofdtrainer van VV Acht, na een 1-0 overwinning op DBS. 

© 2024 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Hakim HA10
06 juli 19:41
1 vd mooiste mensen in het amateurvoetbal. Een genot op het veld en in de kantine om mee te maken Ben blij dat ik peer heb mogen leren kennen. Jammer dat ik nooit onder heb mogen voetballen maar zou het een eer vinden om ooit zijn assistent te mogen Zijn. voor peer treed ik graag terug van hoofdtrainer naar assistent β˜ΊοΈπŸ‘πŸ‘πŸ‘βš½οΈ kortom een prachtmens πŸ‘βš½οΈ
Postmodus
05 juli 11:17
Peer, brengt altijd duidelijk, gedreven en smaakvol zijn boodschap. Ondeugd, knipoog zijn daarbij nooit ver weg, verrijking voor zijn club en het amateurvoetbal in het algemeen.
Rutger
04 juli 16:22
Is dat in het seizoen geweest dat EMK kampioen werd in de 4e klasse?
John
04 juli 9:14
Mooie kerel. vaak tegen gevoetbald helaas nooit als trainer gehad.
Boschje
03 juli 22:17
Geweldige mens die lange Peer
Gerard
03 juli 15:04
Niks veranderd he die lange...
herman schreur
03 juli 14:11
Peer blijft een geweldige vent, hij blijft altijd zichzelf top.