Verberne vertrekt. Nuenen moet op zoek naar een nieuwe trainer.

Deelacties:

RKSV Nuenen moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. De huidige trainer Maurice Verberne is definitief aangesteld als hoofdtrainer van MVV Maastricht.
Verberne nam de honneurs al enkele maanden waar na het ontslag van Klaas Wels en heeft in deze periode zowel MVV en RKSV Nuenen gediend als trainer, maar deze combinatie is in het nieuwe seizoen niet meer mogelijk. Bestuurslid Joep van Kasteren” helaas moeten wij afscheid gaan nemen van Maurice Verberne. Bij het aanstellen van Maurice hebben we het risico genomen dat hij bij een aanbieding uit het betaalde voetbal de club mag verlaten. We zijn als club trots dat Maurice onze hoofdtrainer is geweest in het afgelopen seizoen en wensen hem veel succes bij MVV Maastricht.
We moeten als club op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. We hopen hier snel duidelijkheid in te krijgen”.

Technisch directeur Ronny van Geneugden van MVV over het aanstellen van Maurice Verberne: “Verberne past goed in de visie van MVV als ontwikkelclub. Daarbij heeft hij in zijn periode als interim-trainer precies de juiste snaar bij de spelers weten te raken. Niet voor niks wist hij in zijn zes wedstrijden als hoofdcoach aan het einde van het seizoen drie keer te winnen, twee maal gelijk te spelen en slechts één keer te ver liezen. Wij hebben veel vertrouwen in Verberne.”

© 2022 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Insider
12 juni 23:49
We horen de naam van Ruud van der Rijt vallen.
Gouden Tip
12 juni 22:33
Ik zou direct overschakelen naar Frank v Kempen. Snap niet dat deze man niet hogerop kan, vakman puur sang. Geef hem een kans bij Nuenen en hij zal daarna terug gaan naar het Profcircuit.