Veel steunbetuigingen aan het adres van Jurgen Pinckers. ‘Het doet me goed’

Deelacties:

Afgelopen vrijdag publiceerde we het bericht over het zware ongeval van Jurgen Pinckers. Het bericht werd al snel overgenomen door de overige media in onze regio.

Pinckers, die na de zware val met een revalidatietraject bezig is, heeft veel steunbetuigingen mogen ontvangen. Via onze website en onze Facebookpagina kwamen meer dan 400 reacties binnen. Een ieder die ooit met Pinckers in aanraking is geweest, heeft gereageerd op dit trieste bericht. De mooie woorden en steunbetuigingen aan het adres van de ‘topkeeper van weleer’ laten zien dat iedereen ontzettend is geschrokken en dat ze de 50-jarige Pinckers het allerbeste wensen.

De vele reacties heeft Pinckers goed gedaan. ‘Hier volop in revalidatie, op weg naar herstel. Allemaal bedankt voor de opbeurende berichtjes’, reageerde Pinckers zelf op Amateurvoetbaleindhoven. Het doet hem goed dat er zoveel betrokkenheid wordt getoond. Het geeft hem de juiste spirit en hij gaat dan ook voor een volledig herstel. 

Moeder
Sjan Pinckers, de moeder van Jurgen, is eveneens blij verrast met al de steunbetuigingen die haar zoon heeft gekregen via AVE. “Het is een verschrikkelijk ongeluk geweest en we zijn met z’n allen enorm geschrokken. Ik weet dat Jurgen de kracht en de mentale weerbaarheid heeft om zich terug te knokken tot een volledig herstel. De steunbetuigingen geven zowel Jurgen als mij een enorme boost.”

Duur
Hieronder een video van Jurgen. 
Jurgen zit nu in een revalidatietraject van zes tot acht weken in Hoensbroek. Daar gaat de doelman van Terlo een zware periode tegemoet. We gaan de ontwikkelingen de komende weken volgen en zodra we weer wat nieuws hebben omtrent Jurgen melden we dit.

Ook namens Amateurvoetbaleindhoven.nl willen we iedereen bedanken voor alle reacties die zijn geplaatst. Mooi dat de verbroedering in het amateurvoetbal nog volop bestaat!

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Fred Berendonk
01 mei 19:00
Heel veel sterkte Jürgen
Jan van Oers
01 mei 13:46
Hoi Jurgen en vriendin natuurlijk , (en Sjan niet te vergeten), we hopen dat je er gauw weer bovenop komt, veel bewegen is jou niet vreemd, dus houd moed! Ook sterkte voor jouw dames. Groetjes uit Veghel Jan en Els.