Unitas'59 zoekt doelman voor haar selectie. Dames RPC en Unitas'59 zoeken speelsters

Deel dit bericht via:

Unitas'59 zoekt een keeper voor haar selecte 1-2 voor het seizoen  2020/2021
Het eerste speelt momenteel in 3de Klasse en verder spelen de standaard jeugd teams momenteel op divisie niveau wat zeer positief te noemen is . De ambitie van de club is dan ook om in de nabije toekomst door te groeien naar een stabiele 2de klasser .
Sluit deze ambitie aan bij de jouwe neem dan contact op met (Peter Jonkman: 06 38746742)

RPC DAMES 1 zoekt nog enkele speelsters
Het gezelligste vrouwenvoetbalteam van Eindhoven is op zoek naar nóg meer gezelligheid. We willen graag nieuwe teamgenoten en dus zijn we misschien wel op zoek naar jou. Kun je voetballen, ben je fanatiek maar sta je na de wedstrijd nét zo fanatiek een biertje/wijntje of frisje te drinken in de kantine en zou jou het leuk lijken om ons gezellige team te komen versterken? Reageer dan nu door even een mailtje/appje te sturen.  

We trainen trouwens nu tot de zomer op maandagavond en normaal gesproken als vriendin corona er niet zou zijn op dinsdag- en donderdagavond en hebben we op zondag onze wedstrijden. Wij spelen in de 4de klasse. Dat is misschien wel zo handig om te weten. 
Je kunt contact opnemen met Maud van Roij. Maud4848@hotmail.com / 0654275537

De dames van Unitas’59 zijn op zoek naar versterking voor één van de leukste elftallen van de club.
Meiden en dames hebben in korte tijd het Nederlandse voetbal veroverd. Op de velden en in de clubkantines zijn ze niet meer weg te denken. En dit is nog maar het begin. Elke jaar wint onder meiden en dames voetbal aan populariteit.

Unitas’59 zoekt voor haar team nog speelsters met het liefste wat voetbalervaring! Lijkt het je leuk om bij een damesteam te komen voetballen dat graag ook in de kantine een drankje of deelneemt aan een van de vele leuke clubactiviteiten?

Neem dan contact met ons op of meld je meteen aan deze link: https://www.unitas59.nl/1065/aanmelden/
Voor meer info. Stuur een mail naar Joost Mulder, bestuurslid voetbalzaken Joost.mulder@unitas59.

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?