UNA steekt medewerkers en bewoners ‘Huize Sele’ hart onder de riem

Deel dit bericht via:

Traktatie voor “Huize Sele”. Het idee ontstond aan de keukentafel in “Huize van Boekel”.
Vader Tiny, bestuurslid, en zoon Niek, aanvoerder van het vaandelteam van UNA, waren aan het nadenken op welke manier UNA iets kon betekenen voor onze kwetsbare ouderen en onze helden in de zorg.  Als geboren en getogen Zeelsternaren dachten ze hierbij al snel aan de bewoners van “Huize Sele” en de medewerkers van de thuiszorg, die “Huize Sele “ als thuisbasis gebruiken.

Na overleg met mede-bestuurslid  Grard Snelders en Ron Dillen, voorzitter van onze businessclub,  werd contact gezocht met Bakkerij Moeskops. Deze sponsor verwent al jaren, bij iedere thuiswedstrijd van het eerste elftal, onze gasten in het sponsorhome met een heerlijk stuk vlaai.  Piet Moeskops was meteen enthousiast en zegde, geheel belangeloos,  zijn medewerking toe.

Het resultaat mag er zijn
Op donderdag 7 mei  werden voor de hoofdingang van “Huize Sele”  10 vlaaien aangeboden aan bewoonster mevr. van den Oever (vorige week 96 jaar oud geworden) en wijkverpleegkundige Dennis van Aarle.  Namens UNA waren Grard Snelders en Niek van Boekel  aanwezig en Willem Moeskops vertegenwoordigde de gelijknamige bakkerij. Een en ander gade geslagen vanaf de balkons door diverse bewoners en natuurlijk gebruik makend van de megafoon van onze trouwe supporter, Clazien Dikker. Aansluitend konden alle bewoners en personeelsleden één voor één (natuurlijk op 1,5 meter afstand van elkaar) een lekker stuk vlaai ophalen in de grote vergaderzaal om deze daarna op hun eigen kamer op te eten. Niet echt gezellig, maar het kon helaas niet anders.

UNA wil op deze manier alle bewoners van “Huize Sele” een hart onder de riem steken en alle thuiszorg-medewerkers bedanken voor hun tomeloze inzet.

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Martin Swinkels
08 mei 21:36
Mooie geste van de UNA mensen en bakkerij Moeskops
Jhan Mokke
08 mei 16:15
Dat het goed gesmaakt heeft