UNA heeft selectie voor seizoen 2024-2025 rond

Met de komst van Milan Lippinkhof en Sebastiaan van Grimbergen is de selectie van UNA voor het komende seizoen 2024-2025 rond.

Persbericht UNA
Milan Lippinkhof is afkomstig uit de jeugdopleiding van VVV. Milan is een 21 jarige verdediger die woonachtig is in Maarheeze en studeert aan de universiteit van Tilburg.

De selectie staat voor het seizoen 2024-2025 onder leiding van een geheel vernieuwde technische staf met hoofdtrainer Jurriaan van Poelje en assistent Jordi Luijten. Keeperstrainer is en blijft Wim Ribbens en 0.23 blijft onder de hoede van Danny Blankers, Remon Pardoel en Lars Meijer.

De medische staf wordt komend seizoen gevormd door hersteltrainer Carlo Meijer, verzorger Marti van de Rijt en Fysiotherapie de Ligt.

De selectie voor komend seizoen bestaat uit:

Keepers: Petar Stoskovic en Giel Flokstra

Verdedigers: Dylan Zwartjes, Tom Scheepers, Rhoan Boudewijns, Youri Sijbers, Louisben Jagt, Sebastiaan van Grimbergen en Milan Lippinkhof

Middenvelders: Bassou Boulghalgh, Alex Smeins , Jesse Wielinga, Juul Respen, Shaquille Simmons en Brian Boogers,

Aanvallers: Jimmy Vijgen, Jelle van Kruijssen, Mouad Hassan, Lorenzo Koenders en Abdiazis Enow Dahir.

Vanuit de jeugdopleiding 0.23 zullen daarnaast diverse talentvolle spelers aansluiten bij de groep van UNA 1.

Ondanks eerdere toezeggingen ontbreken drie spelers op de lijst voor komend seizoen.
Jelle Born heeft aangegeven toch zijn studie in Amerika (masteropleiding) verder te willen afronden.
Cas Faber heeft in overleg met zijn medische begeleiders moeten besluiten om (voorlopig) te stoppen met voetbal. 
Mertcan Dalli heeft zijn inschrijving bij UNA toch verruilt voor een overgang naar Esperanza Pelt (B).

De selectie van UNA 0.23 bestaat uit de volgende spelers;

Onderstaande spelers komen ook het komende seizoen uit voor UNA 0.23: Jamal Baloch , Roy Heeren, Joey de Jong, Ihor Lysak, Thomas van der Meulen, Jaden Norvell, Sil Peeters, Rendo Renshoff, Jarno Petersen, Lucas Stinga en Collin Verwoord.

Vanuit de JO-19 komen de volgende spelers over: Pieter-Bas Aelberts, Jesse van de Braken, Moussa Diallo, Job Keeris en Boris Manche.

Verder sluiten de volgende nieuwe spelers aan; Obed Ntonekene van Swift Hesperange, Wout Diesveld komt over uit Amerika en gaat in Eindhoven studeren, Ayoub el Bakri van Blauw Geel ‘38, Chahid Diri van Brabantia, en tot slot komen Yuran Caris evenals Sebastian van Grimbergen over van Fortuna 0.21.

De Technische Commissie is zeer content met de samenstelling van de nieuwe selecties en wenst trainers, medische staf én selectie voor komend seizoen alle succes !

© 2024 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Theo van Belkom
21 juni 22:16
Altijd leuk om bij UNA Willem ii spelers zoals Brian Boogers rond te zien lopen, of zoals toen ik bij jullie een wedstrijd moest leiden bij het 2e 4 man van Willem-ii rond zag lopen,en zoals ik fijne wedstrijden kon fluiten.fijne club om te fluiten.hou het zo en veel plezier om bij deze club te mogen werken.veel plezier bij UNA toegewenst door een scheidsrechter uit Tilburg die graag bij jullie kwam sporten en nog regelmatig op familie bezoek komt in Veldhoven.gr Theo van Belkom