UNA geeft opnieuw niet thuis

Deelacties:

0-1 nederlaag in Zeelst tegen Blauw Geel'38

UNA gaat zigzaggend door dit seizoen heen. Dan weer wedstrijden lang ongeslagen, vervolgens een aantal verliespartijen achtereen. De ene week smadelijk thuisverlies tegen een team onderin de ranglijst en een paar dagen later gaan de pannen van het dak bij de koploper.

Natuurlijk, voetbal is soms een raar en vooral onvoorspelbaar spelletje. Maar dit UNA maakt het toch wel bont. Iedereen die de ploeg regelmatig aan het werk ziet, zal beamen dat de mannen van Harrie Gommans een prima staaltje combinatievoetbal op de mat kunnen leggen. Als het echter meer op het fysieke of vechtlust aankomt (de beuk erin), dan gaat het een stuk moeizamer. Toch blijkt bijvoorbeeld tegen Gemert in de tweede helft, dat ze in bepaalde situaties toch ook terug kunnen knokken.

Maar vandaag geven ze weer eens niet thuis. Toch is de start veelbelovend. Eerst wordt Max van den Akker door Brian Boogers op rechts schitterend de diepte in gestuurd, maar de rechterspits kan het niet afmaken. Vervolgens kopt dezelfde van den Akker van dichtbij op de paal. Dan is het plots gedaan met UNA’s aanvalsacties. De bezoekers uit Veghel nemen de regie over en zetten stevig druk. Daar komt UNA in feite de hele eerste helft niet meer onderuit. Bijna elke bal die de Zeelstenaren onderscheppen, komt vervolgens al snel weer in handen van Blauw Geel. UNA’s samenhang is ver te zoeken.

Ook in de tweede helft. Toch geeft UNA nog even een levensteken af, als Rob van Boekel in vrije schietpositie komt; de bal gaat over. Dan - in de 58ste minuut – valt in feite de beslissing. Jay van Boxtel kan vrij oprukken en de rechtsachter schiet ongehinderd de 0-1 binnen. UNA komt deze tegenslag niet te boven en het kan in de eigen kantine aan gaan zitten aan het feestje dat in de kantine gepland is. Maar de stemming zal daarbij niet al te best zijn.  

             

© 2022 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Jan
25 april 16:45
Doe eens wat met jullie jeugdspelers ipv opleiden voor andere clubs uiteindelijk. Een niv of 2 lager spelen met veel jeugdspelers is veel beter.
Marcel
25 april 8:55
Tijd voor actie. Schoon schip maken daar..
Tsjaa
24 april 17:48
Er lopen te veel vriendjes van staf
Sjeerd
24 april 13:25
Kwaliteit van de spelersgroep is te laag om van betekenis te zijn in de 3e divisie.
Fan Una
24 april 10:06
Waarom staat koc er niet in?