Uitstel versoepelingen. Regiocup lijkt van de baan.

Deelacties:

De aangekondigde versoepelingen vanaf 11 mei zijn voor minimaal een week uitgesteld. Dat heeft het kabinet besloten gezien de druk op verdere versoepelingen dit momenteel niet toelaat.

Het was de bedoeling dat er vanaf 11 mei meer ruimte zou komen voor de binnen- en buitensporten. Nu deze datum met een week is opgeschoven zal op zijn vroegst de versoepelingen voor binnen- en buitensporten op 18 mei ingaan.  Daarmee wordt het steeds onwaarschijnlijker dat in het amateurvoetbal de Regiocup nog zal doorgaan.

Stelling
De KNVB moet de Regiocup laten varen en nu al duidelijkheid verschaffen aan alle clubs binnen het amateurvoetbal dat het spelen van wedstrijden voor dit seizoen geen haalbare kaart meer is

Poll:

{{ shortcode_poll, 15 }}

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


??
04 mei 14:29
@slimmerikje: Het kan i.d.d. zomaar zijn, dat de K.N.V.B anders een deel van de afgedragen contributie, aan de clubs dient terug te betalen?
Totii
04 mei 0:39
En moet iedereen opnieuw de contributie betalen heerlijk
Slimmerikje!
03 mei 18:17
KNVB stop s.v.p. met dit zoethoudertje, het seizoen is voorbij. Het gaat er in mijn ogen alleen maar om nog de incasso's op te starten bij de verenigingen. Zo van kijk wij organiseren iets, mogen wij nog even vangen.

Hopelijk kan er in augustus normaal gestart worden met de voorbereidingen voor seizoen '21-'22.

Wlm Vermeulen
03 mei 17:44
Laat de jeugd gewoon voetballen wedstrijden.
Daar in Denhaag moeten ze hun verstand gebruiken laat de kinderen toch tot 18jaar moeten ze gewoon wedstrijden kunnen voetballen.
Op school winkels markten enz enz.lopen ze ook door elkaar.
Czornyj Ronny
03 mei 16:34
De KNVB en regeringsleiders hebben de amateurclubs veel te lang valse hoop gegeven. Regio cup laten varen en zorgen dat we een normale voorbereiding hebben op het seizoen 2021-2022.
ET
03 mei 15:51
Waardeloos . Is toch een buitensport !!!
Ruud
03 mei 13:46
Zat er wel in
Richard
03 mei 11:57
Lekker makkelijk van de knvb
Leen Peeters
02 mei 20:49
Aan het schema van de knvb te zien kan men zelfs nog starten in het laatste weekend van mei met de jeugdwedstrijden.
H
02 mei 19:41
Er is wel een verschil tussen jeugd en volwassenen. De jeugd is bijna het hele seizoen al interne wedstrijdjes aan het spelen. Het zou ontzettend mooi zijn als ze, al is het maar als afsluiting van het bizarre seizoen, toch nog enkeke "echte" wedstrijden/toernooitjes tegen teams van andere clubs kunnen spelen!