Uitslagen 1e speelronde 3e Divisie: UNA wint van SV Meersen. Gemert pakt volle buit in Tiel.

Deelacties:

De eerste speelronde in de Derde Divisie is gespeeld. UNA, Gemert, Blauw Geel’38 en OJC Rosmalen zijn de competitie goed begonnen.
Blauw Geel’38 won zaterdag met 4-2 bij Kloetinge en OJC Rosmalen pakte de volle buit bij TOGB.

UNA
UNA moest op zondag aantreden tegen promovendus SV Meersen. De ploeg van Harrie Gommans won de confrontatie verdiend met 3-1.

Cas Faber scoorde al na 7 minuten spelen de openingstreffer. Tien minuten later kwamen de gasten via een strafschop  op gelijke hoogte. UNA ging daarna naarstig op zoek naar de voorsprong, deze viel in de 40e minuut door een tweede treffer van Faber.
Na rust bleef UNA de bovenliggende partij, maar het vergat de voorsprong uit te breiden waardoor de 2-1 tussenstand lang op het scorebord bleef staan. Het was uiteindelijk Sten Senders die de wedstrijd definitief besliste. Hij zorgde twee minuten voor tijd voor de 3-1 eindstand.

Gemert
Gemert ging van vandaag op bezoek bij degradant TEC. De ploeg van Reinald Boeren was met 0-2 te sterk voor de ploeg uit Tiel.

Voor rust zorgde Brent Achten voor de voorsprong. Dat was tevens de ruststand. Na rust waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Gemert verdedigde eenvoudig de voorsprong en TEC was niet bij machte om echt gevaarlijk te worden. In 90e minuut kopte invaller Kees Brugmans de bevrijdende 0-2 tegen de touwen waardoor Gemert met drie punten huiswaarts keerde .

Uitslagen
Kloetinge — Blauw Geel'38: 2-4
TOGB — OJC Rosmalen: 0-1
Sportlust’46 — SteDoCo: 2-2
Quick — Hoek: 1-6
AWC — Barendrecht: 1-0
Unitas — Baronie: 2-3
UNA — SV Meerssen: 3-1
TEC — Gemert: 0-2
Groene Ster — OSS'20: 3-1

Klik hier
de stand en het programma voor 26 en 27 augustus

© 2023 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?