Uitnodiging: Steun Dragan Thijssens in het laatste duel van zijn carrière

Deelacties:

Beste lezers van Amateurvoetbal Eindhoven,
Op 6 november zal Dragan Thijssens, oud-speler van FC Eindhoven 1 en UNA 1 en momenteel trainer van Rood Wit Veldhoven met oud FC Eindhoven tegen Legendary PSV  de laatste wedstrijd in zijn carrière spelen.

Bij Dragan is in november 2020 de ziekte ALS geconstateerd. Zijn verhaal is te lezen via deze link: https://www.als-we-er-voor-gaan.nl/

De wedstrijd vindt plaats op zaterdag 6 november van 19.00 uur tot 20.00 uur in het FC Eindhoven stadion en zowel bij oud FC Eindhoven als bij Legendary PSV zullen vele bekende oud-spelers meedoen (o.a Gerald Vanenburg, Ernest Faber, Adil Ramzi, Theo Lucius, Twan Scheepers, Anton Janssen, Wilfred Bouma, Pascal Maas, Ronald Vroomans, Frank Weijers, Patrick Deckers, John Laponder, Martijn van de Rijt, Albert van der Sleen, Richard van Gils, Sander Huijksloot, Bert Zuurman).

De door Dragan opgerichte stichting ALS we ervoor gaan wil in samenwerking met FC Eindhoven willen bij deze wedstrijd zoveel mogelijk publiek in het stadion krijgen om Dragan aan te moedigen bij de wedstrijd van zijn leven en hem een onvergetelijk afscheid als voetballer bezorgen.

Daarom vragen we mede langs deze weg aan de lezers van Amateurvoetbal Eindhoven om met zijn allen naar de wedstrijd te komen. We maken er een echt spektakel van met dweilorkest, zangers, loterij met getekende shirtjes van Gakpo en Tadic als hoofdprijs en ballen die het publiek in worden geschoten.

De tribunekaarten zijn gratis en te bestellen op:
https://www.fc-eindhoven.nl/benefietwedstrijd-fce-old-stars-legendary-psv/.

Er zijn ook nog enkele kaarten verkrijgbaar voor de aansluitende feestavond. Dit feest vindt aansluitend aan de wedstrijd plaats in de businessruimte van FC Eindhoven in aanwezigheid van vele bekenden uit de voetbalwereld, met optredens van Dj Miss Faith, Mark Elbers en een kleine veiling met fantastische veilingitems. De kosten hiervan zijn 10 euro (excl servicekosten van de ticketprovider). De kaarten voor de feestavond (incl het bijwonen van de wedstrijd) kunnen via onderstaande link worden besteld.
https://widget.yourticketprovider.nl/?cid=1434394&productid=47848#/tickets/47848/ODU5OTI

De opbrengst van de wedstrijd en de aansluitende feestavond gaat volledig naar de stichting Spieren voor Spieren (de stichting die ook wordt ondersteund door Amateurvoetbaleindhoven) en ALS op de weg. 

Wij hopen van harte jullie in groten getale te mogen verwelkomen

Namens Dragan, de Stichting ALS we er voor gaan en FC Eindhoven

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?