Uitgelicht adverteerders Amateurvoetbaleindhoven: John Vermeulen Fietsplezier

Deel dit bericht via:

De uitbraak van het coronavirus en de maatregelen eromheen hebben een enorme impact op allerlei vlakken van de maatschappij. Zo ook voor de sport in het algemeen, waaronder het amateurvoetbal. Wij van Amateurvoetbaleindhoven zijn dagelijks bezig om de site te voorzien van nieuwsfeiten, interviews en gerichte informatie waardoor de bezoeker ook in deze periode, op de hoogte blijft.

Amateurvoetbaleindhoven staat voor kwaliteit en snelle berichtgeving. Ook onze adverteerders staan voor kwaliteit. Zonder adverteerders kunnen wij geen kwaliteit bieden.

De komende periode komen al onze adverteerders voorbij, die met een reclamebanner op Amateurvoetbaleindhoven staan vermeld. We zijn trots dat deze bedrijven verbonden zijn aan onze website en ons  het vertrouwen geven om een goed en snel bereikbaar medium te runnen. Hopelijk blijven deze bedrijven ook de komende jaren Amateurvoetbaleindhoven trouw. 

John Vermeulen Fietsplezier is een begrip in de regio en is gevestigd in Geldrop en Eindhoven.
De vakmensen binnen het bedrijf dragen de visie van John Vermeulen Fietsplezier uit en hebben specialistische kennis in huis om u te kunnen voorzien van het juiste advies en maatwerk.

KENNISCENTRUM FIETSPLEZIER
Alle ins en outs van John Vermeulen Fietsplezier beste (elektrische) fietsen voor gegarandeerd fietsplezier. De mensen van John Vermeulen Fietsplezier zijn gepassioneerd over fietsen en alles wat er bij komt kijken. Een geïnformeerde klant is de juiste klant.

Overweegt u een e-bike of andere fiets en heeft u vragen?
Vind het antwoord op het Kenniscentrum Fietsplezier, voorzien van diverse middelen om u te informeren. U wilt weten waar u aan toe bent en vervolgens lekker fietsen zonder zorgen. Als echte fanatiekeling van het fenomeen e-bike komt u hier gegarandeerd aan uw trekken.
Laat u informeren en ontdek de brede waaier aan mogelijkheden die u heeft als het gaat om veilig, verantwoord en plezierig fietsen. Op een elektrische fiets of een gewone fiets.
U bent altijd welkom bij ons voor een praatje of advies. 

John Vermeulen Fietsplezier Eindhoven: 040 - 241 67 77
Openingstijden:
ma: 13:00 - 18:00    di-vr: 09:00 - 18:00
za: 09:00 - 17:00
Klik hier voor een bezoek aan de website.John Vermeulen Fietsplezier Geldrop:
040 - 286 25 71 

Openingstijden:
di-vr: 09:00 - 1800  za: 09:00 - 17:00
Klik hier voor een bezoek aan de website.

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?