Uitgelicht adverteerders Amateurvoetbaleindhoven: EKS Koffie

Deel dit bericht via:

De uitbraak van het coronavirus en de maatregelen eromheen hebben een enorme impact op allerlei vlakken van de maatschappij. Zo ook voor de sport in het algemeen, waaronder het amateurvoetbal. Wij van Amateurvoetbaleindhoven zijn dagelijks bezig om de site te voorzien van nieuwsfeiten, interviews en gerichte informatie waardoor de bezoeker ook in deze periode, op de hoogte blijft.
Amateurvoetbaleindhoven staat voor kwaliteit en snelle berichtgeving. Ook onze adverteerders staan voor kwaliteit. Zonder adverteerders kunnen wij geen kwaliteit bieden.

De komende periode komen al onze adverteerders voorbij, die met een reclamebanner op Amateurvoetbaleindhoven staan vermeld. We zijn trots dat deze bedrijven verbonden zijn aan onze website en ons  het vertrouwen geven om een goed en snel bereikbaar medium te runnen. Hopelijk blijven deze bedrijven ook de komende jaren Amateurvoetbaleindhoven trouw. 

EKS Koffie is door de jarenlange ervaring en grote know-how op het gebied van koffie en apparatuur is Espresso Koffie Service gespecialiseerd in professionele koffie-oplossingen voor zowel kleine en grote bedrijven alsmede groot-horeca ondernemingen en sportverenigingen. Inmiddels hebben de klanten van Espresso Koffie Service gezamenlijk al meer dan 2 miljoen (!) kopjes koffie geserveerd.

Sinds de start in 1992 is Espresso Koffie Service georganiseerd vanuit een flexibele groep enthousiaste medewerkers. In het nieuwe onderkomen in Dongen kan EKS Koffie optimale service bieden aan haar klanten door heel Nederland. 
EKS Koffie heeft veel te bieden op koffiegebied en aanverwante producten, zo ook voor sportverenigingen.

Een koffieautomaat is natuurlijk essentieel in een sportkantine! De kantine is een plek waar mensen samenkomen, gesprekken uitwisselen en een moment nemen om te ontspannen na een drukke werkweek of na een sportwedstrijd. Je wilt de mensen die naar een wedstrijd komen kijken ook kunnen voorzien van lekkere koffie. Het is dan fijn als er een goede koffieautomaat in de kantine staat. EKS Koffie heeft verschillende modellen koffieautomaten tegen scherpe prijzen!  Nu in tijden van Corona... ligt de situatie iets anders... maak gebruik van een mobiele koffiecorner van EKS Koffie en zorg dat de omzet toeneemt!

Koffieautomaten voor professioneel gebruik
Volledig automatisch in kleine of grote hoeveelheden koffie zetten vindt met name toepassing in bedrijfs- en verenigingskantines, scholen, kantoren, bankgebouwen en overheidsinstellingen, etc. Een hoge mate van bedrijfszekerheid en een helder inzicht in de verbruikskosten geven de koffieautomaten van Espresso Koffie Service duidelijk meerwaarde.

Het leveringsprogramma bestaat o.a. uit automaten voor koffie, gecombineerd met andere dranken en speciale enkeldranks-machines zoals bijv. chocolade.

Bel of mail naar Roy Winters: 06-24911921 / roy@ekskoffie.nl voor meer informatie over de  interessante voorwaarde en optimale service van EKS Koffie BV voor uw vereniging.

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Frans v Stralen
23 augustus 23:56
Succes heren. Mooi berdijf met een mooi product.
Jeroen Vermaas
21 augustus 14:34
Roy en Perry, schitterend pand en ik wens jullie heel veel succes op deze nieuwe vestiging.