Uitgelicht adverteerders Amateurvoetbaleindhoven: Decathlon

Deel dit bericht via:

De uitbraak van het coronavirus en de maatregelen eromheen hebben een enorme impact op allerlei vlakken van de maatschappij. Zo ook voor de sport in het algemeen, waaronder het amateurvoetbal. Wij van Amateurvoetbaleindhoven zijn dagelijks bezig om de site te voorzien van nieuwsfeiten, interviews en gerichte informatie waardoor de bezoeker ook in deze periode, op de hoogte blijft.

Amateurvoetbaleindhoven staat voor kwaliteit en snelle berichtgeving. Ook onze adverteerders staan voor kwaliteit. Zonder adverteerders kunnen wij geen kwaliteit bieden.

De komende periode komen al onze adverteerders voorbij, die met een reclamebanner op Amateurvoetbaleindhoven staan vermeld. We zijn trots dat deze bedrijven verbonden zijn aan onze website en ons het vertrouwen geven om een goed en snel bereikbaar medium te runnen. Hopelijk blijven deze bedrijven ook de komende jaren Amateurvoetbaleindhoven trouw. 

Decathlon is de grootste sportwinkel van Nederland. Met een breed assortiment aan scherp geprijsde artikelen. Decathlon vertegenwoordigt 65 sporten en maakt sporten voor iedereen toegankelijk!  De artikelen van Decathlon worden door het bedrijf zelf ontworpen en geproduceerd; hierdoor kan Decathlon de prijzen laag/goedkoop houden en kan het kwaliteitsproducten voor iedere sport garanderen.
Dichtstbijzijnde filialen zijn Decathlon Best en Decathlon Eindhoven.

Passie voor sport
Een ander punt waarmee Decathlon het verschil maakt, is het feit dat er enkel mensen werkzaam zijn met een passie voor sport in het algemeen en hun eigen sport in het bijzonder. Bij iedere afdeling vind je wel iemand die alles weet van de verschillende producten waardoor de juiste informatie altijd binnen handbereik is.

Decathlon kent momenteel 22 vestigingen in het land en deze worden de komende maanden verder uitgebreid. Filialen in onze regio zijn Decathlon in Best aan de Ncb-Weg 14 en Decathlon Eindhoven in WC Piazza in het centrum. 

Ook online kan je alles terugvinden over het assortiment van Decathlon in de webwinkel.

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?