Uitgelicht adverteerders Amateurvoetbaleindhoven: Claessens I Van de Rijt

Deel dit bericht via:

De uitbraak van het coronavirus en de maatregelen eromheen hebben een enorme impact op allerlei vlakken van de maatschappij. Zo ook voor de sport in het algemeen, waaronder het amateurvoetbal. Wij van Amateurvoetbaleindhoven zijn dagelijks bezig om de site te voorzien van nieuwsfeiten, interviews en gerichte informatie waardoor de bezoeker ook in deze periode, op de hoogte blijft.

Amateurvoetbaleindhoven staat voor kwaliteit en snelle berichtgeving. Ook onze adverteerders staan voor kwaliteit. Zonder adverteerders kunnen wij geen kwaliteit bieden.

De komende periode komen al onze adverteerders voorbij, die met een reclamebanner op Amateurvoetbaleindhoven staan vermeld. We zijn trots dat deze bedrijven verbonden zijn aan onze website en ons  het vertrouwen geven om een goed en snel bereikbaar medium te runnen. Hopelijk blijven deze bedrijven ook de komende jaren Amateurvoetbaleindhoven trouw.

Fysiotherapie  Claessens | van de Rijt is al sinds 2010 een begrip in de regio. 
Eigenaren Remco Claessens en Martijn van de Rijt zijn bekend in het amateurvoetbal.  Beide hebben een voetbalachtergrond in het betaalde voetbal en hebben ook jaren in de top van het amateurvoetbal gespeeld.

Fysiotherapie Claessens | van de Rijt specialist in het behandelen en begeleiden van sporters.
Binnen de praktijk is sport een belangrijk onderdeel. Alle leden van het team Claessens | van de Rijt zijn zelf actief binnen diverse sporten zoals voetbal, volleybal, wielrennen, hardlopen en snowboarden. Claessens | van de Rijt heeft jarenlange ervaring als therapeut en revalidatietrainer bij verschillende sportverenigingen in de regio. Daarnaast zijn Martijn en Remco gecertificeerd Sportfysiotherapeut, waarbij Remco de titel Master Sportfysiotherapeut bezit.

SportMáx
Als partner van SportMáx, een gecertificeerd medisch sportcentrum en tevens Olympisch steunpunt, kan Fysiotherapie Claessens | van de Rijt zowel de sportieve recreant als de topsporter behandelen. SportMáx is onderdeel van het Maxima Medisch Centrum, waar Fysiotherapie Claessens | van de Rijt goede banden onderhouden met de sportartsen en -orthopeden. Mocht tijdens de behandeling blijken dat aanvullend onderzoek nodig is (bijvoorbeeld röntgenfoto's of een MRI-scan), kunt u snel bij een sportarts terecht.

Korte wachttijden
Fysiotherapie Claessens | van de Rijt streeft ernaar om bij een nieuwe klachten de eerste afspraak in 2 dagen te plannen. Bij deze afspraak wordt vervolgens naar het verdere beloop van de behandeling gekeken. De eerste afspraak bestaat uit:
• Vraaggesprek/anamnese
• Onderzoek
• Behandeling

Ruime openingstijden
Er is een mogelijkheid om ook 's avonds of op zaterdag een afspraak in te plannen. Daarnaast kan men ook -met een op maat gemaakt trainingsschema- op 'eigen tijden' komen trainen in onze trainingsruimte.

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?