Adverteren?

WAAROM ADVERTEREN OP AMATEURVOETBAL EINDHOVEN:
Amateurvoetbaleindhoven.nl is een actuele site voor alle amateurvoetbal in de regio Eindhoven, Helmond, De Kempen en omstreken. Wil je weten tegen wie je moet spelen? Of ben je benieuwd naar de stand? Op amateurvoetbaleindhoven.nl vind je alle officiële  programma's, standen en uitslagen.

Amateurvoetbaleindhoven is dit seizoen -met groot succes- gestart met de Livescore. De bezoekers kunnen de competitiewedstrijden live volgen met actuele tussenstanden en virtuele standenlijst. Aan de Livescore zijn ruim 160 clubs verbonden uit de regio: Eindhoven, Helmond, De Kempen, Tilburg, Den Bosch en omliggende dorpen tot ver in Limburg. 

Na de Livescore staan alle uitslagen en bijgewerkte standen van alle klasses rond de klok van 16.30 uur online! 

Het sterke punt van amateurvoetbaleindhoven.nl is dat buiten alle nieuwsfeiten, rangen en standen ook de aandacht wordt gegeven aan de clubs zelf. Alle clubs binnen onze regio kunnen al het belangrijke nieuws wat de club aangaat vermelden aan onze redactie. Ook komen er bij regelmaat een aantal rubrieken voorbij op onze site zoals: trainer in het nieuws, profiel van de week, toppers van toen, langs de lijn, voorzitter aan het woord en diverse columns van bekende figuren binnen het amateurvoetbal in onze regio. 

Kortom: een actuele site waar de voetballiefhebbers iedere dag een groot leesplezier aan beleven.

BEREIK:
Amateurvoetbaleindhoven.nl heeft op dit moment een gemiddeld maandelijks bereik van meer dan 1 miljoen views. Deze aantallen blijven stijgen. Hierdoor is Amateurvoetbaleindhoven.nl het ideale platform om zeer gericht uw doelgroep te bereiken. Daarnaast hebben we een groot bereik via onze social media kanalen zoals Facebook, Instagram en Twitter. 

KOSTEN:

De kosten om te adverteren op amateurvoetbaleindhoven.nl zijn in verhouding met de bezoekersaantallen laag te noemen. 

MOGELIJKHEDEN:

Amateurvoetbaleindhoven.nl heeft een uitgebreid aantal advertentiemogelijkheden. Naast standaardposities als rectangles, full banners, zijn er nog talloze andere mogelijkheden. 

     De voordelen en voorwaarden voor het adverteren op Amateurvoetbaleindhoven:
  

  • Extra mogelijkheid voor het plaatsen van een reclameboodschap of vacature(s) op de homepage. Deze worden ook gedeeld op onze social media kanalen waardoor elke boodschap of geplaatste vacature een groot aantal mensen bereikt.  
  • Internetreclame is de meest effectieve reclame (bewezen onderzoek NIPO)
  • Amateurvoetbaleindhoven is in bezit van 3 sterren, een erkenning voor de site waarbij gekeken word naar: aantrekkelijkheid, professionaliteit, gebruiksvriendelijkheid, en het aantal bezoekers van de website.
  • 24 uur per dag 7 dagen in de week is uw advertentie zichtbaar op de website.
  • Regionale site betekent voor uw bedrijf: directe doelgroep bereiken en benaderen.
  • Reikwijdte: Eindhoven, Helmond, De Kempen en omstreken in een straal van 50 km. 
  • Prijs/kwaliteit verhouding is hoog te noemen. Effectiviteit in adverteren komt volledig tot uiting op Amateurvoetbaleindhoven.nl 
  • Plaatsing van gerenommeerde bedrijven.
  • Kortom alleen maar voordelen mocht u uw bedrijf meer in de markt willen zetten d.m.v. adverteren.   

{{ shortcode_formulier-adverteerders }}Pagina´s met overeenkomsten:

Berichten met overeenkomsten: