Uitgelicht adverteerders Amateurvoetbaleindhoven: 040FIT

Deel dit bericht via:

De uitbraak van het coronavirus en de maatregelen eromheen hebben een enorme impact op allerlei vlakken van de maatschappij. Zo ook voor de sport in het algemeen, waaronder het amateurvoetbal. Wij van Amateurvoetbaleindhoven zijn dagelijks bezig om de site te voorzien van nieuwsfeiten, interviews en gerichte informatie waardoor de bezoeker ook in deze periode, op de hoogte blijft.

Amateurvoetbaleindhoven staat voor kwaliteit en snelle berichtgeving. Ook onze adverteerders staan voor kwaliteit. Zonder adverteerders kunnen wij geen kwaliteit bieden.

De komende periode komen al onze adverteerders voorbij, die met een reclamebanner op Amateurvoetbaleindhoven staan vermeld. We zijn trots dat deze bedrijven verbonden zijn aan onze website en ons  het vertrouwen geven om een goed en snel bereikbaar medium te runnen. Hopelijk blijven deze bedrijven ook de komende jaren Amateurvoetbaleindhoven trouw. 

040FIT is een grote speler in de regio op het gebied van Fitness en heeft vestigingen in Asten, Best, Boxtel, Deurne Geldrop, Heeze en Valkenswaard. 

FITNESSEN BIJ 040FIT IS VOOR IEDEREEN.
FITFOREVERYBODY! En daarmee bedoelen we ook echt voor iedere body. Samen met onze gediplomeerde coaches gaan we ervoor zorgen dat jij je sportdoelen gaat behalen. En daarvoor hoef je sporten niet eens leuk te vinden. Of je nu wilt afslanken, afvallen, je body wil shapen, je spieren op wil bouwen, je conditie verbeteren of van je blessures af wil? Je kunt bij ons terecht op meerdere niveau’s en voor elk niveau sporter staat bij elke vestiging de juiste kracht- en cardio apparatuur (op sommige vestigingen met Netflix en spotify) om de doelstellingen te behalen.  Bij 040FIT is er een programma op maat voor jou! Fitnessen voor de hele familie dus.

Altijd dichtbij, toegankelijk, betaalbaar en alles inbegrepen
040FIT is dichtbij voor jou en ook nog eens bereikbaar wanneer jij dat wilt. Steeds meer vestigingen zijn open van 6.00u – 23.00u en dat 365 dagen per jaar. Je kunt sporten op alle vestigingen (muv 040FIT Boxtel). Super handig dus. Sporten bij 040FIT kan voor 5,99pw en wanneer je kiest voor een FIT in 30 minuten programma met de eGym cirkel  kan dat voor 8,99pw. Daarmee is 040FIT de voordeligste cirkelaanbieder in de regio. De revolutionaire eGym cirkel moet je echt eens ervaren. Bij je sportprogramma zitten ook nog eens veel extra’s inbegrepen zoals koffie/ thee, voedingscoaching,  trainingsporgramma’s, groepstrainingen, lichaamscompositiemetingen en de begeleiding van je 040FIT coach. Ook is er op meerdere vestigingen een fysiotherapeut aanwezig om al je vragen over blessures en bijzonderheden te beantwoorden.

Kies ook voor 040FIT
Wanneer je kiest voor 040FIT maak je een keuze voor kwaliteit. Kwaliteit in begeleiding, apparatuur en gastvrijheid. Wat je sportdoel ook is. Wanneer kom jij kennismaken?

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?