Tussenstand AVE Cup: 4 ploegen met de maximale score

Deel dit bericht via:


Zoals bekend  is er ook dit seizoen weer de interne competitie van Amateurvoetbaleindhoven, de AVE CUP.  Ook de 6e editie van de AVE Cup wordt gesponsord door Brabant Sports Boxtel met als subsponsor Robey Sportswear.

Na drie speelrondes zijn er vier ploegen met de maximale score. ACHT en Nieuw Woensel hebben na drie wedstrijden 12 punten verzameld wat een gemiddelde oplevert van 4.00 pnt. RPC en Knegselse Boys hebben eveneens de maximale score maar RPC heeft twee wedstrijden gespeeld en Knegselse Boys slechts een wedstrijd.

Net als de voorgaande jaren zijn er weer mooie prijzen te winnen voor de nummers 1 t/m 3 in de eindranglijst.  De winnaar ontvangt tijdens onze afsluitavond in 2021 een Waardecheque t.w.v.  € 750,-. De nummer twee een Waardecheque van € 400,- en de nummer drie ontvangt een Waardecheque van € 250,-. De prijzen worden aangeboden door Brabant Sports en Robey Sportwear.

Spelregels / puntenverdeling:
Overwinning: 3 Punten. Overwinning met twee doelpunetn verschil of meer: 4 punten. Gelijkspel: 1 punt. Verlies: 0 punten.

De AVE Cup gaat over de gespeelde wedstrijden in de reguliere competitie. De punten worden gedeeld door het aantal gespeelde competitiewedstrijden en daar komt een gemiddelde uit.

Klik hier voor de volledige stand. (De stand van de AVE Cup is te vinden aan de rechterkant van de homepage onder de wedstrijdverslagen.) 

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?