Trainers-en begeleidingsstaf RKSV Nuenen 1, 2 en Vrouwen 1 rond voor het seizoen 2020-2021

Deel dit bericht via:

Inmiddels is al geruime tijd bekend dat hoofdtrainer Jan Poortvliet ook komend seizoen aan het roer staat bij RKSV Nuenen. Hieronder het persbericht van de club, waarin ook de technische staf van RKSV Nuenen 2 en Vrouwen 1 wordt bekend gemaakt voor het nieuwe seizoen.   

Persbericht RKSV Nuenen
RKSV Nuenen en Jan Poortvliet gaan ook volgend seizoen met elkaar verder. Er is nog altijd meer dan voldoende enthousiasme aanwezig bij Jan Poortvliet en zijn assistent Martin Nieuwlaat om komend seizoen verder te gaan als trainers van Nuenen 1. RKSV Nuenen is er verheugd mee en heeft, ondanks de huidige stand op de ranglijst, er alle vertrouwen in dat Jan Poortvliet samen met Martin Nieuwlaat het eerste team prima kunnen blijven begeleiden. Ook de verzorgers Joost van Deursen en Frank van Oudenhoven en de keeperstrainer Danilo Verus gaan komend seizoen door. Dit geldt ook voor Joep van Kasteren en Robert Prast.

RKSV Nuenen 2 zal komend seizoen weer getraind worden door Richard Riebeek en Toon van der Loo. Beide ervaren trainers zullen de jonge groep weer begeleiden om mogelijk de stap naar het eerste team te kunnen maken.

RKSV Nuenen Vrouwen 1 zal komend seizoen getraind worden door een nieuw gezicht t.w. Yoshi Kosters. We zijn bijzonder blij dat we hem gestrikt hebben om deze talentvolle dames te gaan trainen. Yoshi is ondanks zijn leeftijd een ervaren man in het trainersvak en geen onbekende binnen de vereniging en het vrouwenvoetbal.

Het bestuur van de RKSV Nuenen heeft het volste vertrouwen in de aangestelde trainers teammanagers en overige begeleiders en wenst ze veel succes.

Bestuur RKSV Nuenen

© 2020 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?