Trainer vd maand oktober Tim de Wert: “ben vereerd met deze titel”

Deelacties:


Tim de Wert is door de bezoekers van Amateurvoetbaleindhoven verkozen tot ‘Brabant Sports trainer van de maand’ oktober. Afgelopen zaterdag werd de troffee aan de succesvolle trainer uitgereikt. De Wert is verheugd met deze titel maar dankt vooral zijn spelersgroep. ‘Zij moeten het doen in het veld en ik ben daar alleen een onderdeel van. Buiten de spelersgroep heb ik deze prijs mede te danken aan de overige stafleden binnen de selectie van Acht.’

De jonge oefenmeester is bezig aan zijn tweede seizoen bij VV Acht en heeft zijn stempel al aardig weten te drukken binnen de club. In het afgelopen seizoen veroverde hij , in zijn eerste jaar als hoofdtrainer,  direct het kampioenschap in de 4e klasse F. Dit seizoen zijn de prestaties van de promovendus wederom goed. Na 8 gespeelde wedstrijden staat de ploeg van de 30-jarige De Wert op een verdienstelijke derde plaats in de 3e klasse D.

Vertrouwen
Het bestuur van VV Acht is dan ook uitermate tevreden over het functioneren van de hoofdtrainer en verlengde al vroeg in het seizoen zijn aflopende contract tot medio 2025. “"we zijn als  club zeer tevreden over de huidige samenwerking. De gehele selectie (1e, 2e en 3e elftal) is uitstekend georganiseerd. De spelers staan pal achter de trainer, er is een goede sfeer en structuur en de samenwerking met de Technische Commissie is uitstekend. Er heerst ook rust in de club vanwege de goede organisatie. Daarnaast zijn er onder Tim veel jonge talenten tot bloei gekomen. Al met al was het geen moeilijk besluit voor club en trainer om de samenwerking structureel langer gestalte te geven om daarmee ook sportieve groei langjarig te bestendigen." Aldus bestuurslid Carlo van Kemenade. 

Begin december maakt het bestuur van AVEC vier namen bekend voor de verkiezing ‘Brabant Sports trainer van de maand november’. 

© 2022 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Marc Post
23 november 23:03
Proficiat Tim, met je prestatie en prijs.
Theo Hermens
23 november 22:39
Gefeliciteerd Tim, ga zo door
Monique Klerkx
23 november 22:38
Goed bezig Tim. Gefeliciteerd.
Suat
23 november 15:25
Tim als je nog jong bent en je kan dit presteren dan ben je zeker een goede trainer. Ken je niet persoonlijk maar gefeliceeert je hebt het laten zien.
Erik van Laarhoven
23 november 12:23
@John, volgens mij gaat het over de maand OKTOBER. Toen stonden ze mee bovenaan met Bladella. Dus... dik verdiend Tim>
Eric Boesten
23 november 12:08
Proficiat Tim. Goed bezig!
John
23 november 11:51
Er zijn trainers die er beter voor staan dan een derde plaats in de competitie
Ed
23 november 11:27
Ten eerste wil ik Tim feliciteren met de uitverkiezing van trainer voor de maand oktober. Graag wil ik voor de maand november de trainers van Geldrop 2, Gijs Bonnema en Coen van Moorsel, nomineren. Zij stimuleren en coachen hun team op een geweldige wijze. Vorig seizoen liepen ze op een haar na het kampioenschap in de hoofdklasse mis. Dit seizoen staan ze bovenaan in de hoofdklasse en heeft Geldrop 2 afgelopen weekend de eerste periode behaald. Dit seizoen doet Geldrop 2 in de bekercompetitie mee bij standaardelftallen en hebben ze na alle poulewedstrijden te hebben gewonnen, waaronder van vv Acht 1, ook van Wilhelmina Boys 1 gewonnen en moeten nu spelen tegen eersteklasser EFC 1.
Jelle
23 november 11:17
Op naar de 2e klasse
Erik van rooij
23 november 10:09
Nogmaals gefeliciteerd met deze prijs. Groet,sv budel
Jeroen
23 november 9:41
Proficiat Tim. Je hebt het verdiend.
VV Acht
23 november 9:28
Zondag moet je het verschil maken, tijd voor gouden wissels!