Toernooi Old Stars 60 plus bvo's

Deelacties:

Feyenoord, Vitesse, ADO Den Haag, FC Utrecht, NEC, RKC (foto links), Helmond Sport, FC Den Bosch en Brabant United 1 en 2. Dit zijn de deelnemers aan het six-a-side voetbaltoernooi dat op woensdag 1 september wordt gehouden op de velden van SV Valkenswaard. In de teams van Brabant United spelen enkele spelers van de Bosuil OldStars mee. Het six-a-side voetbal wordt gespeeld op een voetbalveld van 21 bij 42 meter, tussen twee teams die bestaan uit vijf veldspelers en een doelman.

Iedere week is SV Valkenswaard gastheer van Brabant United, waarvan spelers uit de gehele provincie Noord-Brabant lid zijn. Wekelijks trainen zij bij SV Valkenswaard en gezamenlijk hebben zij nu de organisatie van dit toernooi op zich genomen. De teams strijden van 11.00 uur tot 16.30 uur om de Veldsink-Doddema Adviesgroep beker.

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


hanske van hoof
04 september 13:29
was een mooi maar wel zwaar toernooi ,elke keer 2 wedstrijden er tussen ,dus spelen en dan tussen door rusten en weer opnieuw beginnen dan heb je toch wat conditie nodig ,maar toch wel een geslaagd toernooi geweest bedankt voor die mooie dag gr hanske uit helmond
Lisa van Lier
20 augustus 22:50
Leuk om voor de fittere 60 plusser een wat meer dynamische voetbalvariant dan het Walking Football aan te bieden. Ben erg benieuwd.