Tim van der Heijden volgend seizoen assistent bij Prinses Irene

Persbericht Prinses Irene
Tim van der Heijden wordt volgend seizoen assistent-trainer bij het 1e elftal, naast de onlangs aangestelde hooftrainer Jurgen Elbers. De 42-jarige Eindhovenaar (links op foto naast Maarten v.d. Goor voorzitter Technische Commissie) en Elbers zijn geen onbekenden voor elkaar, ze voetbalden samen bij ESV. Tim heeft met zijn echtgenote twee kinderen en is werkzaam als projectcoördinator bij Mitari Hijstechnieken.

Hij begon zijn trainerscarrière bij VV Acht als jeugdtrainer van zijn kinderen. Vervolgens heeft hij alle jeugdteams doorlopen van de mini’s tot de JO19-1. Hij heeft daarna zijn UEFA C en B diploma behaald. Tim was vervolgens trainer bij Dommelen 2. Na het behalen van UEFA B is hij hoofdtrainer geworden bij DEES uit Wintelre, dat uitkomt in de 5e klasse. Vorig seizoen behaalde hij daarmee een periodetitel. Na 2 seizoenen stopt hij en komt naar onze vereniging. “Het is voor mij een goede leerschool om met Jurgen te trainen op 2e klasse niveau. Ik wil een bijdrage leveren aan de successen die we komende jaren gaan behalen”, aldus een optimistische Tim.

© 2024 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Nr.9
28 februari 17:52
Een goede keuze, denk ik. Samen met een goede, ervaren trainer bij een mooie vereniging in de 2e klasse. Een win-win-win situatie. Voor Tim (opdoen van ervaring), voor Jurgen (een prima mede-trainer erbij) en voor de vereniging (een topduo).
Hans
28 februari 17:50
jammer had je nog een jaartje bij Dees, nog mee willen maken. Maar succes bij je nieuwe club en op naar meer successen.
Roland Adams
28 februari 16:33
Tim van harte gefeliciteerd met deze mooie uitdaging.
Peer
28 februari 16:30
Gefeliciteerd Tim met deze prima keuze en de groeten aan je assistent trainer. Veel succes
Suat
28 februari 15:31
Hé Tim. Prima keuze gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging
Tonnie van den Dungen
28 februari 15:25
Tim, prima stap om van deze ervaren trainer de kneepjes van het vak te leren. Succes samen maarvdat komt goed