Technische staf VV Terlo rond. Hans Schoenmakers blijft toch aan als hoofdtrainer

Deel dit bericht via:

Persbericht VV Terlo:
'Vv Terlo heeft technische staf en begeleiding compleet'
Hans Schoenmakers heeft besloten zijn trainerschap bij vv Terlo te verlengen. Na een eerder besluit om vanwege drukke werkzaamheden aan het eind van dit seizoen te stoppen gaat Schoenmakers toch het komende seizoen in als hoofdtrainer van vv Terlo.

Zijn heroverweging kan niet los gezien worden van het feit dat het afgelopen seizoen wederom door corona vroegtijdig werd beëindigd. Nu stoppen terwijl tot 2 x toe de klus niet afgemaakt kon worden gaf bij Schoenmakers een onbevredigend gevoel. Ook ziet hij de uitdaging om de potentie van de groep nog verder om te zetten in resultaat. Met de steun van de spelersgroep heeft Schoenmakers besloten nog een jaar door te gaan.

Met Hans Schoenmakers (hoofdtrainer), Bob Jamers (assistent-trainer), Frank v.d. Pas (assistent-trainer), Marcel Waarma (keeperstrainer), Marc Verhoeven (leider Terlo 1), Rob Lommers (trainer Terlo 2), Thomas Kuijken (leider Terlo 2) en Johan Rijkers (Terlo VR1) heeft Terlo de staf rond en kijkt de club verwachtingsvol uit naar het nieuwe, hopelijk ongestoorde seizoen.

© 2021 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


De kempen
21 maart 21:35
Wilde er niemand anders instappen?
Jack
21 maart 15:18
Mooi voor de club dat Hans alsnog blijft. Succes!
Marco van den Braken
20 maart 19:37
Terlo en Hans , mooi dat de samenwerking vervolg krijgt. Succes het komende seizoen.