Sv Venray, SV Laar en EDN’56 kronen zich tot kampioen

Deelacties:


SV Laar
heeft na een overwinning op FC Maasgouw het kampioenschap binnen. De ploeg van Peluso was dit seizoen een maatje te groot in de 4e klasse D.
SV Laar heeft tot nu toe alle gespeelde wedstrijden in de competitie gewonnen en dat met een doelsaldo van 113 doelpunten voor en slechts 12 tegen.  SV Laar promoveert daarmee naar de 3 klasse.
SV Venray heeft de titel in de 1e klasse D opgeëist. In een rechtstreek duel met Chevremont was de koploper duidelijk te sterk voor de nummer twee in de competitie.  SV Venray is komend seizoen te bewonderen in de Hoofdklasse.

EDN’56 heeft na een 3-1 overwinning op nummer twee Netersel de titel in de 5e klasse C veroverd en keert daarmee terug naar de vierde klasse.


© 2022 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Jouw reactie?


Suat
15 mei 2:05
Meer dan verdiend.. Gefeliceeert Frans en Edn en succes in de 4e klasse..
Dolopvoetbal
13 mei 14:41
EDN'56, Haghorsts trots. Vorige week 2 Kampioen en nu dus 1, beiden met grote voorsprong op de concurrentie, uniek toch ! Al werd het ergens al aangekondigd in de roman De erfenis van Karlijn, ook daar stijgt een kleine club boven zichzelf uit. Spelers, staf, samen met supporters maak er een mooi, lang en lang feest ( dat is jullie wel toevertrouwd ) van en jawel lieve mensen dit is dus overal in de Kempen mogelijk als alles op z'n plekje valt en iedereen in die 'droom' geloofd.